| Anoniiiiim a întrebat:

Heii`!love struck Sunt intr-o situatie destul de dificila de cateva zile`, am stat cu un baiat 3 luni. Timp de o saptamana nu am mai putut tine legatura`, iar cand problema s-a rezolvat am intrat pe mess si fratele lui m-a intrebat de vorba`, iar apoi mi-a zis ca el si-a gasit pe altcineva`. OK`! nu l-am crezut, mai tarziu am vorbit cu el pe mess si mi-a spus ca e adevarat. Am trecut destul de greu peste asta` iar dupa cateva saptamani mi-a cerut sa ne impacam am crezut ca s-a schimbat, dar eu nu mai simteam acelasi lucru pentru el. apoi am inceput sa vorbesc cu un alt baiat. vorbeam destul de des si ne-am gandit sa stam. I-am spus si celuilalt ce vreau sa fac si a zis ca ramane la alegerea mea. in fine`. Baiatul actual e destul de ok` numai ca de cateva zile mi se pare schimbatthinking Nu stiu ce sa fac`. Helppppppp:X

Răspuns Câştigător
| oAndyy a răspuns:

Eu zic sa nu te arunci departe pentru ca ai putea sa cazi. Ai rabdare sa il cunosti mai bine, dar in niciun caz sa nu te impaci cu fostul. Cu siguranta daca te impaci cu el o sa te insele din nou si din nou pentru ca el o sa creada ca tu esti prea proasta sa iti dai seama ca te inseala. Nu te grabi! Esti tanara si ai destul timp pentru chestiile astea...
Imi dai funda?

0 răspunsuri: