| AlecsandraUFK a întrebat:

Heiia :3
Aşi vrea să mă apuc de videoblog,doar că în limba engleză.
Poate unii dintre voi aveţi deja propriul channel, şi mă puteţi ajuta cu sfaturi, de genul subiecte pentru un videoblog, introuri, şi mna.
Mulţumesc anticipat! ^^

Răspuns Câştigător
| Skittlesx3 a răspuns:

Poate ca nu sunt chiar tipa potrivita pentru a te sfatui legat de vlog. Adica eu abia m-am apucat de unul cu prietenii. :3 https://www.youtube.com/watch?v=X84KR3M3GM8 Ultimul nostru video.
Dar voi incerca totusi. Trebuie sa vi cu subiecte originale. Nu cred ca vei avea succes daca vei face adevar sau provocare (cum fac majoritatea copiilor de 8 ani de pe youtube). Vlogul in limba engleza mi se pare o idee super :-? Dar ma rog trebuie sa vorbesti foarte bine aceasta limba. :3 Ok,asta stii deja.
Trebuie sa ignori haterii pe care ii vei avea la inceput (de fapt ei vin o data cu numarul de vizionari :)) haterii sunt peste tot). Daca vrei sa faci mai multe vizionari distribuie vlogul pe facebook sau da-l tuturor prietenilor din lista de mess :).
Intro :-? Pai uita-te pe canalele vloggerilor cunoscuti din Romania si acolo scrie de unde au intro-ul. Eu mi-am facut singura un "intro". :-? Adica am pus cateva poze,filmari cu gasca si am pus o melodie pe fundal. Daca vrei ceva mai complex poti apela la cateva efecte speciale :)
Eu editam inainte cu Movie Maker =)). Acum cu VideoPad. Daca ai iMovie e si mai bine.
Gandeste-te ce fel de vlog vrei sa ai. Despre moda, stiri mondene, viata, muzica, etc. La inceput fa si tu o prezentare in care sa ne spui cateva lucruri despre tine :3
:-? Si uite inca un sfat important : Fii naturala in fata camerei! Daca esti stresata si cei care iti vad vlogul vor fi stresati pe durata lui. Nu filma cand esti somnoroasa :))
Cam atat :-? Daca mai vrei sa stii ceva ma poti intreba... Nu am eu cine stie ce experienta dar voi incerca sa-ti raspund :3

Sper ca te-am ajutat macar putin. n_n Bye.

| AlecsandraUFK explică (pentru Skittlesx3):

Mulţumeesc! Nu aveam de gând să fac gen adevăr şi provocare.ca după aceea să sară toţi să spună că am copiato pe Tequila. Vroiam să fie ceva amuzant.şi încă o întrebare, voi ce fel de cameră folosiţi? :3

| Skittlesx3 a răspuns (pentru AlecsandraUFK):

Pai eu am un Nikon Coolpix :3. Filmeaza destul de bine. Are 16 megapixeli laughing La inceput conteaza sa filmezi Hd. Dupa, daca ai succes, iti cumperi o camera mai performanta.

3 răspunsuri:
| T1ramisu a răspuns:

In primul rand vlog-urile(sau cum s-or numi ele) prind mai greu la publicul roman. De pinde cum esti tu si despre ce vrei sa vorbesti. Eu urmaresc cativa pe youtube cu 2-3-10 milioane de abonati, poate iei exemplu de la ei. As avea eu o idee, te intereseaza pm-me.