| camiitsu a întrebat:

Heiii acum 2 zile mi-am facut un piercing in buric si mie mi se pare putin mai spre dreapta...adica putin stramb. Cel care mi l-a facut mi-a spus ca e ceva normal, e in vindecare si e putin umflat si se vede asa, dar eu cred ca gaura a fost data putin intr-o parte. Cum as putea il mai indrept putin? Sau e ok sa fie putin deplasat in primele zile? Astept raspunsuri!

4 răspunsuri:
| Octavia1 a răspuns:

Eu nu am dar am auzit ca este normal sa fie putin umflat insa daca e umflat mai bine consulta un doctor! E cel mai indicat! Sper ca am fost de ajutor! :*

| Seepty a răspuns:

Poate este deplasat din cauza umflaturii sau nu l-a pus bine acea persoana, dar lasa-l asa pana se vindeca umflatura si vezi atunci cum iti sta. Si daca iti sta tot asa stramb cum crezi tu scoate-l lasa gaura sa se astupe si fa-ti alta.

| SasNetRomania a răspuns:

Sufera baba la frumusete happy. daca problema cu umflatura durerea nu dispare dupa o sapt = DOCTOR ca e infectie.
iar daca e stramb ce are? faci poze de aproape sa se vada happy? sau care-i faza ca nu inteleg? poti folosi N pirce-uri care astupa aceasta "problema" care te apasa asa de tare... laughing

| Liviu a răspuns:

Mmmm,sa stii ca poate totusi s-ar putea sa fie stramb laughing si eu cand am pus in limba,ma uitam in oglinda mereu,si observ o data ca ' mi se pare ca e stramb' cand ma uit mai bine chiar era.Duc munca de lamurire,nr la tipu care mi-a dat pirsu nu il mai aveam, deci ia si apuca si vorbeste cu alti care aulaughing si dupa aflu si eu ca e normal sa fie pus stramb, sa evite venele din limba, amu la tine in buric, nu stiu ce sa zic.Doar ai grija cu ce te imbraci( ca de dezbracat mrrr... laughing )