Eu nu am dar am auzit ca este normal sa fie putin umflat insa daca e umflat mai bine consulta un doctor! E cel mai indicat! Sper ca am fost de ajutor! :*
Poate este deplasat din cauza umflaturii sau nu l-a pus bine acea persoana, dar lasa-l asa pana se vindeca umflatura si vezi atunci cum iti sta. Si daca iti sta tot asa stramb cum crezi tu scoate-l lasa gaura sa se astupe si fa-ti alta.
Sufera baba la frumusete . daca problema cu umflatura durerea nu dispare dupa o sapt = DOCTOR ca e infectie.
iar daca e stramb ce are? faci poze de aproape sa se vada ? sau care-i faza ca nu inteleg? poti folosi N pirce-uri care astupa aceasta "problema" care te apasa asa de tare...
Mmmm,sa stii ca poate totusi s-ar putea sa fie stramb si eu cand am pus in limba,ma uitam in oglinda mereu,si observ o data ca ' mi se pare ca e stramb' cand ma uit mai bine chiar era.Duc munca de lamurire,nr la tipu care mi-a dat pirsu nu il mai aveam, deci ia si apuca si vorbeste cu alti care au si dupa aflu si eu ca e normal sa fie pus stramb, sa evite venele din limba, amu la tine in buric, nu stiu ce sa zic.Doar ai grija cu ce te imbraci( ca de dezbracat mrrr... )