| AlbastreaCoral a întrebat:

Am 12 ani si sunt clasa a6a! Eu si prietena mea cea mai buna suntem „numite„ cele mai frumoase din scoala! (adica ne plac cam toti baietii, dar noua nu ne place de nici unu, insa de cateva zile un baiat se baga in seama cu noi, si din ce in ce vorbim mai mult. El a pus un coleg de la mine din clasa sa ma intrebe daca vreau sa fiu cu el fiindca lui ii era rusine iar eu am zis ca nu. Nu regret fiindca inca nu vreau iubit dar a inceput sa imi placa de el si sa ma gandesc toata ziua la el. nu stiu cum sa procedez mai departe...ce ma sfatuiti? (P.S el este in clasa a 8a)

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor

| AnnaaaMaria a răspuns:

Cred că am văzut întrebarea asta pe aici de cel puțin 5 ori

| Alphabeat a răspuns:

Baiatul care nu are ''*******'' (adica tupeul) sa vina la tine si sa iti zica in fata ce simte pentru tine, nu merita si punct. Sa tii minte toata viata ce ti-am zis. Iar chestia asta ca vrea sa fie cu tine (desi nu ti-a vorbit niciodata) e total un rahat, imi pare rau pentru limbaj. Din partea mea baiatul ala e un mare pampalau laughing E in clasa a 8-a si nu e in stare sa iti vorbeasca laughing Dupa ce vine la tine si e in stare sa faca o conversatie, atunci mai vorbimwinking Te salut!

| Arapan_Nick_1999 a răspuns:

Fetito, da nu tii prea devreme sa iti faci asa legaturi mature?

| DesdemonaHortensia a răspuns:

Vai,tu,fata esti bomba.