La varsta ta poti scapa repejor de mare parte din celulita.
Tratamentul banuiesc ca il auzi peste tot:
Apa multa, alergat, tzopait, sau macar urcat-coborat scari de mai multe ori
1-2 ori pe saptamana masaj mai puternic in dus cu cafea macinata+un strop de gel de dus
Cat mai putine prajeli, sare, grasimi, dulciuri,
In rest, mai fa niste exercitii care solicita picioarele: genoflexiuni, sarituri (si asa, in drum spre baie, spre bucatarie, spre dormitor )
Spor la treaba!
Daca e mostenita in familie, mai greu.
Citeste aici
http://www.clickpentrufemei.ro/......10514.html
Aleargă să slăbești puțin.
Și eu am fost la un doctor din cauza asta și a spus că până la 15 ani să nu-mi fac probleme deoarece până atunci oasele noastre sunt într-o creștere treptată.
Alimentatia poate. Elimina complet produsele,, fast food,, bauturile carbogazoase, sosurile pe baza de faina.Inlocuieste painea alba cu semi, redu pastele fainoase si carnea sau cartofii prajiti in ulei.Consuma carne slaba, mai mult innabusita, legume si fructe.Cu 4 ore inainte de culcare nu mai consuma decat lichide.
Buna! pai ai putea sa incerci intai cu un stil de viata sanatos.eu am auzit de o cura pe care am sa ti-o zic si tie:dimineata:mananca o banana si un iaurt si fa putina miscare, la pranz poti sa mananci peste slab cu garnituri de legume (sport sport si iar sport)si seara ceva usor cum ar fi niste fructe dar nu uita si ele trebuie mancate cu moderatie dar nici nu trebuie sa exagerezi cu fructele prea mult ca se zice ca in exces zaharul din ele nu ar ajuta prea mult.nu uita fara grasimi si prajeli si sport cat mai mult. daca nici asa nu merge te sfatuiesc sa consulti un nutritionist care cu siguranta te va ajuta. si nu uita nu baga in seama parerile celor din jur. pup sper sa-ti fi fost de ajutor.
Si eu aveam aceeasi problema. Alearga 30 min de doua ori pe saptamana si o sa slabesti si nu o sa mai ai multa celulita, chiar poate scapi de tot de ea . Bafta! :*
1.cititul mult dauneaza grav sanatatii
2.sari coarda (face minuni)
3.manaca regulat (nu conteaza ce) ora 9-14-17/18 sa zicem.
pintilie21 întreabă: