| Isabel_Ioana_2001 a întrebat:

Heiii. Am mare nevoie de ajutor deoarece mama mea incearca mereu sa imi citeasca jurnalul. Aveti vreo idee unde as putea ascunde jurnalul meu? happy

3 răspunsuri:
| LoveeMakeup9 a răspuns:

Heii happy sigur esti in peroada adolescentei 13-14 ani si simti sa iti scrii "secretele" intr-un jurnal.Parintii in general stiu ca adolescentii nu sunt foarte maturi si ar vrea sa le dea sfaturi insa de cele mai multe ori ii indeparteaza mai mult.Probabil mama ta e curioasa cu ce te ocupi, ce faci cand iesi cu prietenii, daca ai iubit si alte lucruri.Probabil crede ca jurnalul ar fi singura sursa din care ar afla aceste lucruri.Insa aici este o problema...destule de mare, care cu timpul va deveni o problema serioasa.Mama ta nu are incredere in tine.Incearca sa vorbesti deschis cu ea si sa o ai alaturi ca pe o prietena apropiata.Incearca sa renunti la jurnalul tau si sa povestesti lucrurile care "i le spui jurnalului" unei prietene apropiate.Te sfatuiesc sa castigi increderea mamei tale si astfel nu vei mai avea probleme de genul acesta.Bafta! :*

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca vrei intimitate arunca naibii jurnalul ala. Chiar ai nevoie sa scrii tot ce faci?

| HelloWorld00 a răspuns:

Nu te gandi unde pui jurnalul ci unde ascunzi cheia