Ce e rau in asta?
As vrea sa fiu in locul tau.
E jenant ca o zic, dar eu m-am dezvoltat foarte mult si arat cam de 15-16.Mereu m-a complexat asta pentru ca trec pe strada si vad cum atrag privirile baietilor/barbatilor.Macar daca atrageam privirile din cauza hainelor, dar asta nu e singurul motiv.
Ma enerveaza foarte mult dar n-am ce sa fac. Bucura-te ca esti sanatoasa si normala, altii trag sa se faca bine.Crezi ca daca ai fi fost mare n-ai fi avut probleme?
Eu am probleme de sanatate doar ca m-am dezvoltat repede si mult. Puteam sa o dau in cancer.
Asa ca bucura-te de tine!
Mă laşi să pun mâna pe ei? :X
Sunt minora, vito!
Eh... Nu află nimeni, dragă!
Si apropo, am zis ca-s dezvoltata, n-am zis ca am tate mari.
Fericit?
Gaseste-ti prietena de varsta ta!
Neah... Îmi plac minorele. Şi da, normal că-s fericit. Oricum nu te îngrijora, mai mult de tras de un sfârc, eventual o limbă în gură nu ţi-aş face.
Vezi-ti de fanteziile cu minore ca n-am chef sa fac chat pe TPU.
Am fantezii cu tine.
Da este adevărat cec spui tu. dar parcă sunt " obsedată" pe acest subiect x_X. Nu suport.
Omg )))). Săraca/ săracul de tine. Ia-ţi o păpuşă gonflabilă şi joacă-te cu ea.
Lasă fata in pace. Nu vezi că toţi te iau in serios? O să te trezeşti cu nişte mesaje foarte ciudate dacă continui
Eu nu mă joc cu păpuşi.
Si eu am aceeasi problema.dar cati ani ai? Hmm ...paaii iti zic un secret pentru a se mai marii sanii spala-i cu apa rece. suna a fi nebunesc, dar nu'i asa mare chestie ..asa si mai sunt multe : de exemplu fa-le masaj cu uleiuri; mananca nuci prajite, alune; morcov si mai ales marar sper ca te-am ajutat ..byee P.S : ai rabdare, daca o sa faci macar un lucru din ce am spus o sa iti creasca, iar efectul o sa se vada dupa aprox. o luna
Faza cu duş rece, fac după baie dar cred că voi face mai des. :d. + Masaj fac, dar fără uleiuri. -.-"...
Nu m-am referit sa faci dus cu apa rece .m-am referit sa tii umezestii in niciun caz sa faci dus cu apa rece
Pai daca ai mai putin de 15-16 ani nu-ti face griji o sa-ti creasca.Maseaza-i zilnic de preferabil cu creme pentru față deoarece sînii au pielea foarte delicată. Consumă cît mai multe fructe și legume, fă sport zilnic și nu te simți jenată în public caci dai de înțeles. Sper ca ți-am fost de ajutor...pa pa.Ai grijă de tine.