| AndreEa_8847 a întrebat:

Heiii...am o prietena care este combinata cu un baiat.mamaia ei si cu mamaia lui sunt verisoare bune.Credeti ca este vreo problema in relatia aceasta? sunt de aproape 1 luna impr. n`au intretinut relatii sexuale. dar se iubesc

4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Adica strabunicile/cii lor au fost frati? Sunt rude de gradul 3.Nu este nici o probelma!

| ConstiintaTa a răspuns:

Pai nu dar daca mamaiele sau mamele lor sunt verisoare bune, ar putea exista deoarece o sa faca panarama si chestii din astea...mai bine le spun fiecare mamelor lor ca sa nu se ajunga la alte chestii mai dificile...

| Patriii a răspuns:

Nu cred ca este nici o problema, totusi sunt verisori de'ai trilea, decii nu e o problema

| AndreEa_8847 explică:

Nu stiu cum sa o sfatuiesk. i-am sps ca nu krd ca este vreo problema.insa mai este cva.fratele lui cu sora ei sunt frati de cruce.botezati in aceeasi apa sau ceva de genu. orqm va multumesc pentru raspunsuri.acum sa va spun si problema mea.AM FST CU UN baiat mai mare decat mine cu 3. tineam el tinea la mne.insa am auzit ca s`a dus la alta in liceu.si cand i-am zis era schimbat total.si imi vbea alfel si m`am desp de el.cu toate ca ma mai gandeam la el. m`am cominat cu altul.si la inceput nu tineam la el.ma gandeam la cel de dinainte.acum il iubb pe cel cu care sunt. facem 2 luni :X.insa m`am mai intanlit cu fostul de cateva ori fra sa stie actualul.sh nu stiu c sa fk. fostul tine la mne.insa eu nu mai vreau sa ma impac cu el.va rog un sfat mik:X. dau fundita