| keepcalmcris a întrebat:

Heiii buna TPU, am o problema imi place de un baiat care are prietena si nu ii pot spune pentru ca stau mereu cu el afara si suntem cei mai buni prieteni...el are 14 ani si iubita lui 16 mereu se uita la mine ( el ) si eu ma uit cu, coada ochiului si il vad ca si el se uita la mine... va rog ajutati-ma. FUNDA la cel mai bun raspuns :*.

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Mda, daca nu o sa-i spui ca-l placi, o sa regreti destul de mult.
Spune-i ca-l placi, fa-l sa stie sentimentele tale. Nu trebuie neaparat sa devii iubita lui imediat, trebuie doar sa-l faci constient de sentimentele tale, astfel incat sa inteleaga ca daca se v-a despartii de prietena lui, tu vei fii acolo pentru el.
Trebuie doar sa-i spui sentimentele tale. Nu insista daca vezi ca nu reactioneaza bine, pentru ca e normal pentru un baiat sa fie putin incurcat intre a-si alege iubita, sau o alta fata pe care o place si cu care se intelege asa bine.
Nu incerca sa-i desparti, lasa-l pe el sa aleaga intre tine si ea. Daca iti zice ceva de genu "Sunt fericit ca simti asta pentru mine, dar nu vreau sa ma despart de prietena mea", nu inseamna "Nu tin si eu la tine", ci doar ca deocamdata nu este pregatit, si trebuie doar sa astepti.
Apropo, un lucru important, dupa ce-i spui ce simti pentru el, NU te purta diferit, te porti normal, ca in toate zilele, ca sa-l faci pe el sa vina la tinewinking

4 răspunsuri:
| Amaryllis a răspuns:

Bună! E destul de complicat, deoarece chestia asta tine de el, dacă te place sau nu... Daca nu te place si tu ii spui ce simti pentru el ar fi destul de penibil. Daca el simpatizeaza, ar trebui sa se desparta de prietena lui, și nu știi dacă o să o facă sau nu...Plus ca în oricare dintre aceste situatii risti sa strici o prietenie frumoasa..Bafta!

| Dana9715 a răspuns:

Eu spun sa nu-i desparti, ci daca chiar simte ceva pentru tine nu o sa stea asa aiuarea cu tipa aia.este important ca si el sa fie fericit.si oricum ce e al tau e pus deoparte.il vei cunoaste pe baiatul potrivit la timpul potrivit. eu nu vreau sa o contrazic pe alinutsap dar aceasta este parerea mea.

| DanielaMf a răspuns:

Poti pur si simplu sa il intrebi daca te place, si care este motivul..de se uita mereu la tine? ii spui ca ai observat ca mereu trage cu ochiul la tine mereuhappy! si vei afla.cel mai bine.happy

| alinutsap a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa-i spui ca iti place de el astfel va deveni mai usor pentru tine(ca te vei descarca de o probleme)si mai usor pentru el pentru ca daca te place poate va incerca sa fie cu tine.
chiar daca iti va fi rusine de el macar va sti ca il placi si (repet)daca te place si el va incerca sa fie impreuna cu tn....sau cel mai usor desparte-l! inventeaza ceva credibil si fii si tu o actrita buna. daca e genul, badaran care sa fie nesimtit atunci cand afla ca o fata il place...mai bine las-o asa.dar daca te place nu-si va bate joc de tine!
Succes!