Mergem prin oras si cand vedem un cuplu fericit strigam:"intr-o zi o sa va despartiti! "
Eu am ce face, repar masini la domiciliu: http://www.youtube.com/watch?v=LWFfs_3Iy7Y interesant nu?
Nu as lua parte la tampenia asta cu ziua indragostilor niciodata, indiferent daca as avea sau nu prietena, n-am nevoie de o zi in care sa fac cadori si toate alea pe care pot sa le fac oricand.
Daca tot simti ca trebuie sa urmezi turma si ii musai sa faci ce-a ce fac toti, atunci, iesi afara si garantat vei gasi pe vreunu' sa-ti satisfaca nevoia de a fi "in rand cu lumea"
Prea putin, de festivalul beri, a trebit sa mancam ace de brad si ciocolata ca sa nu mai mirosim a bere ( eu si cu un baiat), si pana la urma tot mergeam cu stangul in dreptul si un alt baiat ia tras panaloni jos lu asta cu care ma imbatasem si nu a observat. Noroc cu niste fete care ne-au dus acasa, ca nu mai eram in stare
Asculta muzica, aruncam cu ce avem prin casa dupa aia care se ling sub balconu nostru, stam la pc si ne plangem de statusurile penibile
Pai...foarte simplu, stam cu ochii in pc, pana ce trece ziua aia enervanta x-(...))) :* :*
Raspuns: iti gasesti altceva mai bun de facut. Este doar o zi in calendar. Nu semnifica nimic, si este o sarbatoare de import. Si daca n-ai fi single, crezi ca-ti trebuie o zi speciala in fiecare an, sa sarbatoresti dragostea? Prostii... Valentine's day, este doar o alta sarbatoare comerciala, menita sa mai scoata niste bani din portofelele oamenilor. Pacat din nou, cele mai frumoase cadouri nu sunt cele pe care le cumperi
In concluzie, fa exact ce faci in orice alta zi normala, fa abstractie de aceasta data.
Eu merg pe strada si spun cuplurilor:
'O sa va despartiti si voi intr.un final!' )
anonim_4396 întreabă:
GlodeanMonica întreabă: