| Ingridd22 a întrebat:

Heiii happy. Ce alimente sa mananc pentru cresterea sanilor? fara pastile si alte alea. big grin

8 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Nu poti modifica cresterea sanilor, s-a demonstrat stintific.Treaba e cam genetica.
Implantul cu silicon nu e o solutie.+sanii nu conteaza atat de mult, crede-ma.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,din cate stiu eu, porumbul ajuta la cresterea sanilor.Totodata,exista anumite site-uri pe internet unde iti sunt specificate modalitati de masare a sanilor, intocmai pentru a stimula cresterea acestora. Oricum, sanii cresc odata cu varsta[la adolescente]. Deci nu iti fa probleme, fiecare fata are farmecul ei, iar acest farmec nu consta intocmai in marimea bustuluiwinking.Pa-pa!

| TheDarkQeen13 a răspuns:

Buna! Am auzit ca porumbul si mararul ajuta la cresterea sanilor. Dar nu inteleg de ce ii vrei mari. Sani mici sunt foarte sexy. Uita-te la modelele din prezentari de moda, unele au sanii minusculi si se simt foarte bine asa. + ca o fata cu sanii mici nu o sa faca cancer la san si sunt grei, o sa ai dureri de spate, de coloana, o sa transpiri mai repede, o sa trebuieasca sa porti mereu sutien/bustiera. Si eu am sanii mici si nu ma stresez.Pa,pa.

| Ironicnαme a răspuns:

Portocala e cea mai buna >big grin

| MarryBlake a răspuns:

Porumbulwinking

| AlexandraAndreea121290 a răspuns:

Am auzit ca porumbul ajuta la cresterea sanilor.

| Annamariaaa123 a răspuns:

Buna!
Uite aici cateva alimente:alimente bogate in estrogen sunt produsele lactate; semintele - de in, de dovleac, de floarea-soarelui; condimentele - cuisoare, ghimbir, oregano, salvie, cimbru; fasolea si mazarea - naut, fasole alba, fasole rosie, linte; cerealele - orz, ovaz, orez brun; fructele si legumele - mere, sfecla, morcovi, cirese, castraveti, vinete, masline, papaya, prune, rodii, cartofi, dovleac, rosii. Pentru o eficienta mai mare a dietei, foloseste masajul si exercitiile fizice, alaturi de consumul responsabil al acestor produse.
Sper ca te-am ajutat!
FundA? happy

Întrebări similare