anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care sunt la stiinte sociale: e greu la acest profil, trebuie sa tocesti mult? In clasa a 9-a dai teza la engleza?

Funda!

2 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Mie nu mi se pare greu, insa asta este pentru ca eu mi-am dorit sa intru la profilul asta si ma pricep la materiile de baza ale acestuia. Daca esti la profil de intensiv engleza, atunci da, dai teza la engleza, incusiv BAC-ul.
Materiile de baza sunt istoria, romana si engleza/alta limba straina (depinde de profil). Daca stii cum sa inveti si daca prinzi din clasa, nu o sa iti pierzi prea mult timp cu invatatul, desi la istorie este destul de multa informatie de retinut. Matematica se face doar 2 ore pe saptamana, iar biologie, chimie, fizica si latina faci doar in clasele a IX-a si a X-a. Din punctul meu de vedere, este destul de usor tot ce tine de profilul acesta, daca depui putin efort si daca retii din clasa o parte din informatie.

| mamatatasibunica a răspuns:

Faci multa istorie, si multa logica, economie, psihologie, filozofie.nu este greu deloc.nu cred ca se da teza la engleza.nu te ingrijora, este un profil usor.