| Alekssa a întrebat:

>Heiii; d<
Prin ce imi pot da seama daca un baiat ma iubeste?
Funda--->cel mai bun raspuns:X

4 răspunsuri:
| bbii a răspuns:

Buna :*...poti sa iti dau seama la felul in care se uita la tine si cum iti vorbeste. Daca te trateaza altfel decat ceilalti si daca face totul pentru tine. Daca petrece mult timp cu tine...

Sper ca te'am ajutat;*

O zi buna >big grin

| Blondayubeste a răspuns:

Prin comportamentul lui fata de tine. prin privirile pe care ti le adreseaza prin gesturi... prin grija pe care o are fata de tine :*:*::XfundaaA?

| KamaSutra a răspuns:

Buna! Iti poti da seama ca un baiat te iubeste din felul cum te priveste si din felul in care se comporta cu tine. Poate sa te uiti la fata lui sa vezi ce exprima atunci cand te vede.
Simte nevoia sa fie mereu in preajma ta, apoi, iti vorbeste si te priveste de parca ai fi ceva nepretuit, ii pasa de problemele tale si sufera alaturi de tine, sau se bucura de realizarile tale, se bucura si face tot posibilul sa fii vesela, sa razi.Iti dai seama imediat! Baietii nu prea stiu sa-si ascunda sentimentele, mai ales, atunci cand sunt pozitive.

| Mady997 a răspuns:

Dupa felul in care te priveste.si dupa comportament sau daca te suna des.sau iti zambeste des. Asta inseamna ca te place si ca ar vrea sa fie q tine.Dar be careful multi baieti mint si sunt falsi.trebuie' sa stii sa'i alegiwinking :d

Întrebări similare