Varsta la care te saruti chiar nu are nicio importanta. Poti sa te saruti la 30 de ani la fel de bine cum te-ai saruta la 12 ani. Nu e absolut nicio rusine. Nu te lua dupa lumea care te inconjoara si care spune: "Vai, ai 15 ani si inca nu ai avut primul sarut?!". E o tampenie sincer. E asemanator cu replica: "Ai 18 ani si inca esti virgina?! Wow ce fraiera!" insa asta e si mai stupid. Nu e nicio problema ca nu ai inca un iubit. Sigur vei avea, cand va veni momentul. Nu-ti forta soarta. Lasa timpul sa decida. Nu e nicio graba. Esti inca extrem de tanara. Mintea ta ar trebui sa fie la scoala, la invatat, la asimilarea cunostintelor.
Si tin sa-ti spun ca daca primul tau sarut va fi cat mai tarziu, ti se va parea si mai interesant si mai... magic decat cum ti s-ar parea acum. Esti prea tanara. Sarutul ar trebui sa fie ceva intim, ceva care sa te faca sa te topesti de bucurie. Nu incepe de-acum. Deoarece daca o incepi de la aceasta varsta, mai tarziu nu ti se va parea cine stie ce. E la fel si in cazul contactului sexual. Cu cat mai tarziu, cu atat mai bine - cand vei fi cu mintea coapta si pregatita.
Da-i timpului o sansa. Nu sari peste etape ale vietii.
Crede-ma... daca nu te grabesti, in final vei fi rasplatita.
Nu te lua dupa turma. Ia totul in pasi mici. Si vei ajunge mai departe decat majoritatea.
Nici eu nu am avut pana acum o relatie si nu ma simt rusinata. Poate nu am gasit persoana potrivita.Nici eu, nici tu.
Nu exista varsta pentru iubit.Important e sa gasesti persoana potrivita.Care sa-ti placa si sa merite sa fie iubita.
Mamaaa ce rusine. Tu iti iei un iubit pentru ca e la moda sau pentru ca il placi/iubesti?
Buna!
Stai linistita, nu e nicio rusine. Ba, chiar ar trebui sa te bucure gandul ca ai ales sa copilaresti mai mult decat ceilalti. Iubitii vin, iubitii pleaca, insa odata ce copilaria s-a dus nu te mai intalnesti cu ea. Nu regreta ca nu ai avut inca primul sarut, exista timp pentru toate.
Pa-pa!
Nu e o rusine deloc si eu cam pe la 15 ani am avut primul sarutnici nu am stiut da m-am desurcat pana la urmaDeci nu e o rusine.toate vine de la sine
sweetgirl13 întreabă:
MihaiAndrei666 întreabă:
Yvonnnee întreabă: