Stiu si eu. poti vb cu baiatul ala si sa-i spui cu frumosul. daca nu merge nici asa. spune-le direct sa te lase in pace (cu un ton mai ridicat) iar daca nici asa nu functioneaza si tot se tin dupa tine poti sa-i spui unui profesor (in cel mai rau caz).
Pe mine nu ma deranjeaza sa am admiratori
Pe nimeni n'ar deranja.
Dar ok unde sunt eu sunt si eu.
Dar cu timpul o sa treaca
Ms de raspunsuri
Pai nu vad ce ai putea sa faci in afara de a-i refuza in continuare, pana cedeaza.Sau sa pleci de acolo, desi cred ca e prea drastica masura.Francezii astia au vazut prea multe filme americane si li s-a urcat vestul la cap.Vai de ei. Zicea cineva ca romanii sunt destepti.pe buna dreptate.Cred ca de asta alearga toti dupa tine acolo. Fai praf.Bafta.
Http://SPAM/punctaj.php?user=pufuleti&id_user=18084
te rog daca nu-i cu suparare dami si mie un vot .
Eu invat in Spania-.-, le poti zice sa te lase in pace! Spunele ca nu esti interesata de ei, ca ai prieten etc
Succes
Vorbeste cu el.
Incearca sa aflii mai multe despre el.Pentru ca s`ar putea sa-ti dai seama ca nu`i chiar atata "smecherie" pe el daca incepi sa-l cunosti mai bine.:*
Bafta`.
In locul tau leas zice ce parere am despre ei si despre ala si leas zice ca sunt niste stresuri pe capul meu sa ma lasa in pace sper sa iti fi fost de ajutor!