Poi, Ar fii asa : Ai grija ca de fiecare data cand te intalnesti cu ea sa fii cu cineva mai mare care te poate apara, spune-i ca te vei razbuna [ punand pe cineva mai mare sa o bata], spune-i ca o vei para mai sale, sau tatalui tau [ ce conteaza daca va crede ca esti fricoasa m sau paracioasa, atata timp cat nu ti-o iei e biine], incearca sa fugi de ea sau sa nu mai dai ochii cu ea niciodata, sau stiu si eu, rezolvo frumos, arata-i ca nu te cobori la nivelul ei, si incearca sa te impaci cu ea, iar dupa, departeaza-te incet [ banuiesc ca nu imi vrei sa o ai prietena, dupa ce ai vazut cum este de fapt ]. Si incearca [ virgula] ca pe viitor sa nu iti mia faci prietena mai mari, proaste [ ] si agresive. Sper ca te-am ajutat . Bafta multa [ vei avea nevoie ] >
Daca ea nu se prea bate atunci nu te ingrijora si eu am avut 2 colege in clasa si se certasera iar una a zis ca o so omoare iar cealalta se speriase dar nu abatuto si ea era o batausa si tot nu a facut asta
Incearca sa ii explici ca iti pare rau. Si pentru a va impaca spune-i ca sa iti repari greseala. Te-ar lasa in pace daca i-ai arata ca chiar iti pare rau. Explicai ca a fost o greseala.
Arata-i ca nu iti e frica. Sfideaz-o.Raspunde-i cu tupeu la orice fel de amenintare si nu o lasa sa se creada superioara, pentru ca nu e. Daca te intalnesti cu ea si e cu mai multe (pentru ca fetele de genu umbla in haita cand e vorba de bataie) si chiar vor sa te bata, mergi la ea si da-i um pumn in nas, cat poti de tare, da da-i-l in asa fel incat sa ii curga sange si vei vedea ca toate o sa ramana socate, si nu o sa mai indrazneasca nimic plus ca de atunci incolo nu o sa mai aiba treaba cu tine
Bafta!
Buna! e plina lumea de destia cu amenintari si din astea.dar doar amenintari. spune-le si alor tai! Dar de unde esti daca poti zice.
Najpa.thu nu stii ca nu e bine sa te pui cu o fata, nu stiu cerei iertare sau trimitei niste flori cu un mesaj in care iti ceri scuze si dupa mai vezi tu ce faci.SUCCES!
Eiii draga,nu te teme,fii puternica,nimeni nu te poate apara mai bine decit tu pe tine insuti,nu iti arata ca te temi de ea,incearca sa ii explici totul,daca esti vinovata spune-i ca iti pare rau,dar daca ea e vinovata,pune-i-o in nas si nu te lasa,dovedeste-i ca tu esti dreapta si chiar daca ea e mai mare sau mai puternica,nu stiu cum acolo,chiar daca ti-a da o palma nu e nimic,ca doar nu o sa te omoare, dar nu te lasa batuta si intoarce-i-o innapoi, nu te lasa calcata in picioare...referitor la sfaturile de mai sus ca sa spui la al tai sau la cineva mai mare:nu trebuie,rezolva-ti singura problemele caci abia se incep si poate acum ai pe cineva alaturi dar mai tirziu nu o sa mai fie nimeni,in plus,daca tu esti gresita in fata cuiva nimeni nu o sa se bage pentru tine sa se rezolve,tu fii puternica si arata-i cine esti tu si ca nu ai teama de orice toanta care vrea sa te bata, sper ca a sa iti fie de folos sfatul meu, succese! si ai grija de tine:*
God?!?!?! Cum sa te bata? E nebuna? Presupun ca esti fata, nu? Doamne e prietena ta, cum sa aiba macar tupeul sa te loveasca? Nici macar nu am auzit in viata mea sa se loveasca prietenele intre ele si amenintari si prostii de-astea.Hmmmm...solutii:
1.Cumpara un aparat cu electrosoc si arata-i cine-i seful.
2.Ia un spray paralizant si da-i peste tot cand vrea sa te loveasca.
3.Amenint-o ca suni politia.
4. Spune-i ca vii cu 3 prieteni care o sa o bata mar pe ea.
5.Priveste atent cum isi misca mainile si incheieturile si opreste-i reflexele.Sau pune-i piedica sa cada pe pamant.
Funda?
Știu povestea pisu'. dacă ar fi prietenă adevărată nu ar face toate astea. încearcă să rezolvi cu ea fără ceartă și cu „ frumosu' ". Dacă se poate vorbi cu ea! Succes :*
Cand o sa dea in tine da`i si tu cum stii mai bine rupei mooaca fatoo nu te lasa fii tare