| crissyyo a întrebat:

Heiii ma puteti ajuta cu ceva? puppy dog eyes cum e treaba cu blootooth-ul pe pc? am incercat sa descarc asta de pe net da nu mi-a mers... imi puteti spune un site de unde pot downloada si sa si mearga? puppy dog eyes pleaseee, urgent! Fuunda :*

Răspuns Câştigător
| alabalaportocalala a răspuns:

Pai vezi tu, prietena ta avea functia bluetooth incorporata in pc(adica un cipulett micut micut)care facea conexiune intre pc si telefon.Dar daca nu ai acest dispozitiv incorporat poti sa il cumperin de la magazin, si e ca un stik care il infigi un USB! Sper ca-mi dai fundawaitinglaughing

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"asta" ce?!

| crissyyo explică (pentru anonim_4396):

Un fel de program... ceva, driver, dar n-a mers...

| anonim_4396 a răspuns (pentru crissyyo):

Ce are bluetooth-ul de-a face cu descarcatul de pe net?

| crissyyo explică (pentru anonim_4396):

Pai pentru pcwinking

| iKeel a răspuns (pentru crissyyo):

Ce pentru pc? Bluetooth-ul este ca să primeşti şi să dăruieşti melodii. Nu se descarcă de pe net.

| crissyyo explică (pentru iKeel):

O prietena de-a mea avea ceva la pc, si putea sa comunice cu telu prin bluetooth, nu mai folosea usb si alte chestii...winking

| crissyyo explică (pentru alabalaportocalala):

Pentru tine? puppy dog eyes oricaaand >big grin

| alabalaportocalala a răspuns (pentru crissyyo):

>big grinbig grin

| alabalaportocalala a răspuns (pentru crissyyo):

Pai vezi tu, prietena ta avea functia bluetooth incorporata in pc(adica un cipulett micut micut)care facea conexiune intre pc si telefon.Dar daca nu ai acest dispozitiv incorporat poti sa il cumperin de la magazin, si e ca un stik care il infigi un USB! Sper ca-mi dai fundawaitinglaughing