| Gumadependenta a întrebat:

Heiii...niste sttsuri ceva? aveti idei?batting eyelashes pllzz dau funda pentru cele mai taricrying

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

O poza cu un golan, asta e tot ce mai am ...:XShi sperantsa ca`ntr`o zii langa mine el va fi day dreaming[:X]
Va veni timpul sa vorbim din nou.Eu o sa rad de multe...Tie o sa iti para rau happy
Nu esti primul care pleaca,dar esti primul care intr-o zi as vrea sa se intoarca
Erai pe primul loc, niciodata sa nu uiti, ca pentru tine am renuntat la multe si la multi
Te pot intreba daca ma iubesti sau daca luna e verde si tu imi vei raspunde evaziv si eu voi intelege orice poftesc.Ar trebui sa invat de la tine.Asa se cucereste lumea.
Da,e adevarat.Te-am vrut mult de tot,dar acum nu te mai vreau.

Ea nu te minte,Ea nu te raneste...Ea e singura care te iubeste . Si cand ceilalti te ranesc, ea e acolo pentru tineee

ma vrei inapoi? eu nu iti zic doar atat: nu miza pe faptul ca odata m'ai facut sa plang, Am mai crescut ca indiferenta ta mai facut mai tare.Akum nu iti convine Dar incet incet calc pe urmele tale''Si abea acum vezi si u ca indiferenta doare

Cand am avut toate raspunsurile,intrebarile s-au schimbat.

Se spune ca iubesti o data in viata, o singura iubire;Atunci. cum se face ca suferim la orice despartire?

Uita`te la poza mea ! Nu e nimic ciudat. Doar eu ! Si totusi. uita`te mai atent ! Ai observat? E fiinta pe care tu o iubeai candva !"
De obicei am tot ce imi doresc,iar ceea ce nu-mi mai e folositor arunc.Tu nu mai esti aici,ceea ce inseamna ca erai inutil.

Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce'ai reusit sa pierzi.

Nu Mai Cred In El Cand Spune Ca ma Vrea Inapoi.Ca'i e Dor De Mine.Ca'i e Dor de Noy.Ca Plange Ptr Noy.Da Eu L'am Intrebat:"Plangeai Sh Cand Ma InseLay?".

Desi tin la el ma`m saturat.Plina de nervii iti spunn ca pana la urma.Tot cu el ma impac

Acum mă uit pe geam şi zâmbesc . Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc

Te doare cand vezi ca nu imi pasa si iti zic mereu:"Numai conteaza lasa

Unii imi zic sa renuntz , altii sa lupt pentru tine . Si o sa lupt pana la capat , sper sa o fac bine

Fara tine mi-e frig . Nu am inteles niciodata cum simte aerul ca ai plecat

Deci nu lasa pe nimeni sa devina totul pentru tine caci atunci cand va pleca vei ramane fara nimic si nu e bine.

am doar simple regrete iar cea fost intre noi .doar false sentimente

anunta'ma cand vrei sa te convingi cine snt cu adevarat, lasa minciunile fraierilor pe care le'ai ascultat ! . formeaza nr meu de cate ori vrei sa vorbim.cheama'ma si o sa vin sa lamurim

simte muzica cum trece prin tine.si adu'ti aminte de mine,c'am fost candva langa tine.

N`am uitat ce tzi-am spus si cum era inainte,n`am uitat ca te iubesc, doar ca nu`mi aduc aminte.Doar ca buzele`s tacute, numai ochii mai vorbesc.n`am cerut eu soarta asta dar daca e, o doresc!

In viata nu poti trai din amintiri si din vise.NU conteaza vorbele.promisiunile.juramintele.conteaza ca atunci cand se termina totul sa nu regreti nimic.

Te prefaci ca nu ma placiwinking Dar tu tot la mine tragiwinking

De acum schimb foaia,numai faci partea din al meu plan ,am gresit stiu , si o sa continui sa gresesc,poate ne potriveam,dar difeream la inteles

si sti tu: -"tot p tine te voi suna kn`mi va fi mai greusad

Iti place zambetul meu si chipul meu de copil. iti place cum arat, Iti place al meu stil. Iti place ca n`am figuri si ca sunt naturala, Iti place ca exist si ca sunt reala

am crezut ca te cunosc cu adevarat,dar mai tarziu am realizat cat de mult m-am inselat.nu vreau sa mai stiu kine esti,nu vreau sa mai stiu cum zambesti

Stiu ca am gresit.dar nhu atat de rau .incat sa imi stergi imaginea chipului tau.sa te pastrez in amintiri e dreptu meu.

♥ Cand voi veni, inseamna ca m-ai chemat Cand te voi auzi, inseamna ca m-ai strigat, Cand voi fi, inseamna ca m-ai dorit, Cand te voi gasi, inseamna ca m-ai cautat. Cauta-ma tu happy

Suficient de matura ca sa stiu ce vrei . Si suficient de copila ca sa ma prefac ca nu`mi dau seama.

Ce am vrut, ce am avut.Sau ce n-am avut.Cu toate ca am vrut!Prin cate am trecut,si totusi am stiut sa zambesc unui nou inceput.happy

Cum sa trec peste tot ce-a fost cand eu adorm si-acum oftand? Iar daca tu m-ai uitat demult, de ce te port si acum in gand? Cum sa fie totul un vis frumos cand eu m-am trezit plangand? Iar daca tu nu m-ai visat niciodata, de ce ma trezesc si acum visand?

E greu fara tine, e atat de greu fara tine pun piesa noastra pe repeat si o ascult la nesfarsit. Mie dor de tïne

Ma gandesc la fostu iubit.Si cand zic iubit inseamna c'a l`am iubit.

Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine

Pieduse tot dar mai spera
Ca cel ce in urma o lasa
Avea acum din nou sa lupte
Sa-i recastige,dragostea

Viata ta n-are repaet asta ti-o promit

1. Statusuri de dragoste
Dak pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acuma nu ma mai intereseaza. stiu ca te iubesc si asta e tot ce conteaza love struck
Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga,dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
M'ai atras cum ai stiut numai tu si'am ramas doar a ta cu sufletul. M'ai atras cum nu a facut'o altcineva si de atunci locul tau e in inima mea love struck
Multi cred ca pot gandi pentru noi, dar noi nu inseamna mai multi. Noi inseamna doar 2love struck
OrIkT VoOr uNii Nu Ne DeSpArTsIm. OriKt SpOoN aLtSii NoOi Ne IoObIm. AzI Ne CeRtAm K`aJa E DrAgOsTeA. MaInE SoArTa Ne Va ImPaCalove struck
Intr`o zi blestemata ai venit la mine, mi-ai spus cuvinte dulci, ca vrei sa fiu cu tine,e u ty`am spus ca nu te cred, parca am simntit ceva, dar tu ca un om pervers, m`ai convins ca n`ui asa.
Ai incredere in mine! oricatzi baietzi ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine!
Aud v0cea de deasupra mea spunându-mi că nu eşti bun pentru mine, dar inima îmi spune ca te vrea în preajmă.
mi-ai readus la loc zambetul pe care odata il credeam pierdut ! love struck
singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte. 1000 de ganduri in 2 cuvinte: TE IUBESC
Nu conteaza distanta, cat conteaza ce simtim !
Iubesc din nou,zambesc din nou.Este ceea ce conteaza happy
Ce simt cu tine nu am simtit niciodata. E un sentiment ce incepe sa`mi placa smug
Iti multumesc ca ma inveti sa iubesc love struck
N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-as fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti
Şi Atunci Când Simţi Că Ceru` Cade Peste Tine. Nu`ţi Fie Teamă, Ştii Că Sunt Lângă Tine ! Sh` EsTy Constient Ca Nu`mi Face Bine, Orgoliul Tau E Mai Presus De Iubire.
Iubeste`o sincer, doar atat ea iti` cere. Fa-o sa simta ce inseamna in viata ta si iti va da mt mai mt decat te asteptai sa primesti... Si atunci ai sa inveti cum sa o iubesty.
El poate e singurul ce poate/Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate :Xlove struck:X
2. Statusuri de dor
Pentru mine sunt niste amintiri. Care vesnic o sa doara! Pentru tine e o simpla poveste de seara!
0rice s`ar intampLaa n0i intr`0 zii ne vom reveDeea! Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastraa` undevaa` in inima taa ` !
Erai cu mine in bratze cu mine de manaa, ne simteam bine cand eram impreuna.
3. Statusuri de despartire
Inca ma gandesc cum ma faceai sa te doresc. Acum nu stiu ce sa fac: Sa te iubesc sau sa te urasc?
Ce a fOSt OData nu maI pOaTe fii. viSeLe pierDute nU pOt reVenii`!
Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite`o dupa putin timp: zambeste si e dulce happy
Am invatat sa suport, viata e grea. Dar nu suport un tradator, asta-i boala mea.
Ce te face sa crezi ca el era "The one" ? Ai crezut ca stai o viata, dar n-a trecut un an? Ai pus prea mult suflet ? Nu-ti face corectie! N-ai gresit cu nimic, deci ia-o ca pe o lectie !
Si realizez ca pot sa uit tot ca si cum n-ar fi existat deloc. Intorc privirea peste umar, intalnesc un altu` in drum. poate am pierdut ce aveam ptr altcva mai bun.
Din tot ce`a fost nu regret nimic, dar acum regeret ca nu putem fi impreuna! Shtyy, ai fost totul pentru mine.
Regreti?Regreta! Pt ca acum e prea tarziu am plecat si n’o sa my vin. Tu plangi. mie`mi vine sa rad. E neplacut, dar gandeste`te ca a fost invers in trecut.
Din tot ce’a fost intre noi nimic nu regret sh parca nici acum nu’mi vine sa cred ca nu te mai vreau.
O vezi?nu e trista,chiar deloc. Zambeste suav, are privirea de foc. E dulce si o iubesti stii bine, dar ea deja nu se mai gandeste la tine.
Uita tot ce`ai pierdut, tot ce`ai vrut, tot ce n`ai avut. Uita timpul ce`a trecut, orice sfarsit e un nou inceput.
Pe unde vei merge vei auzi numele meu. Vor fi persoane care imi vor semana... Vei dori sa te intorci dar eu voi fi departe. Uite ce`ai pierdut. Si acum te :* de ramas bun!
Crezi Ca Ma Faci Geloasa? Nu Fraieree! Nu Ma Intereseaza Oricum. Te Doare Inima Cand Te Uiti La Poza Mea Asa Ca Ai Grija De Iubita Ta! Te :*
Toate veneau, treceau, dar nimic nu ramanea ,nici macar persoana care puteam sa jur ca ma iubea!
Ai fost pe rând posesiv, gelos, orgolios, indiferent şi, logic, într-un final, un prost. Şi-un clasic adevărat,ti-ai dat seama ce-ai avut exact când s-a terminat !
Iarta-ma daca ti-e dor de mine/ Uita-ma daca ti-e bine/ Cheama-ma daca ti-e greu/ Eu te pastrez in sufletul meu.
Cand ma privesti, ce regreti mai mult? Sansele pe care le-ai avut sau lucrurile pe care le-ai pierdut?
Las in spate amintiri ce dor, n-am nevoie de aripi sa zbor!
El a fost d vina ca de fiecare data. Inceteaza fata sa te mai crezi vinovata. Ti-a promis, stiu!Te-a mintit, stiu! El o sa regrete cand e prea tarziu! winking
Chiar daCa eL nu o sa`Mi sp0ona " nOapTe bUna! " , sau pe sTrada " buNa ! " am o pRieteNa caRe ma suNa ca sa`mi sp0ona " faTa ejti de 1000 de oRi mai b0ona deCat aia pe caRe eL o suNa’’ winking
Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum, am suferit prea mult ca sa te iert si acum oh go on

Inca te uiti la poze de mult facute. Si realizezi ca sunt doar amintiri pierdute oh go on
4. Statusuri de tristete si suferinta
Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schitzeze un zambet atunci cand esti trist.
Invat sa plang fara lacrimi, sa admir cu masca indiferentei pe chip, sa sufar razand de fericire. Am oferit dragoste acolo unde trebuia sa ofer indiferenta!
Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celui care plange.
Cand iti vine sa plangi adu-ti aminte de clipele in care zambeai.
Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri. Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri. Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri.
Nu mi-a ramas nici o speranta, tu le-ai ars pe toate. Si cata dragoste ai ars nu vei afla vreodata!
Fericirea nu-i decat un vis, durerea este intotdeauna reala
Zambetul Meu fara Tine e un film prost regizat
E greu sa iubesti si sa nu fii iubit. Sa arunci in trecut tot ce ai simtit.straight face
Am visat prea mult ce nu trebuia… am vrut prea mult ce nu trebuia… acum toti sunt fericiti, iar eu plang printre zambete si rasete…
Stau in camera mea rece… Privesc in jur si mi se pare Ca pereti se strang in jurul meu… Ma simt singura… Totul e intunecat si rece, intocmai ca inima mea. Inchid ochi si incerc sa uit de tot…
Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva
Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine…
Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…
Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat…
Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc… de ce oare TE IUBESC ?
Vezi tu… nu pot sa te uit, fiindca te iubesc prea mult. Insa tie ti-e usor, mie insa imi vine sa mor…
Nu stiu ce a fost intre noi… o dragoste, o minciuna, o obisnuinta… Dar orice ar fi fost a fost un vis frumos care a ajuns sa ma raneasca. nu mai pot sa traiesc asa…
Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna
De ce ai ales sa ma minti cand putea-i sa imi zici totul in fata? De ce ai ales sa imi ranesti sufletul cand eu tineam la tine? Am avut incredere ca timpul se va scurge printre noi, dar de fapt se scurge pe obrajii mei!
Lacrimi amare imi acopera ochii cand noapte la tine stau si privesc, iar somnu-i departe nu pot sa-l apropii si doar la tine stau si ma gandesc.
Plang de durere… sunt singura si trista si te vreau inapoi… intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc…
E atat de frig. lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc… traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata
Imi place sa ma plimb prin ploaie pentru ca nimeni sa nu vada ca eu plang.
Cu ochii inlacrimati privesc strada invaluita in ceata, astept cu nerabdare sa vad pasii tai indreptandu-se spre mine, dar tu nu vi... pentru ca altcineva se bucura de dragostea ta
Aiurea ma mint ca nu-mi pasa, Aiurea spun ca nu mai conteaza, Aiurea ma prefac ca sunt bine.Ce greu e sa invingi cand lupti cu tine!
Lacrimi sarate imi imbraca obrazul obisnuit cu dulceata saruturilor tale. Picaturile ploii imi ingheata mainile obisnuite cu caldura mainilor tale. Vantul trece brutal prin parul meu obisnuit cu mangaierea ta. Soarele isi arunca razele ca niste sageti kre ma impung. Credeam ca inca mai esti tu sa ma aperi.
Cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac. cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc. cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd. iar acum cand te-am pierdut, mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata.
Chiar daca sunt tot timpul cu zambetul pe buze nu inseamna ca sunt fericita. ci doar incerc s privesc inainte si s las trecutul in urma.
Nimic nu ma mai poate rani fizic mai mult decat m-ai ranit tu sufletestesad
Daca as fi copil mama mi-ar spune ca totul va fi bine, daca as fi copil mi-as lua o jucarie si as uita totul, daca as fi copil o gluma m-ar binedispune, dar nu sunt, azi toate astea ma streseaza, as vrea sa mai fiu macar acum putin copil.

5. Statusuri de viata
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
Chiar de-ar fi greu,tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pentru ca stii. viata e grea si lumea e rea. Cum as putea sa rezist, daca nu m-as purta asa?
Totul trece... asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme sad
Lumea spune ca nu poti zbura. E o minciuna, nu crede in ea!
Fii parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite. winking
Invata din ziua de ieri, traieste pentru ziua de azi si spera pentru ziua de maine. Lucrul important este sa nu te opresti din a pune intrebari.
Traieste in asa fel incat sa nu ti se observe prezenta, dar cand pleci din locul in care ai trait sa ti se simta lipsa.
Ma inalts sa zbor din nou, dar uit ca aripile le-am pierdut. Cad si dau cu capu' de trecut si doare iar cum a durut demult.Da' trece si-o iau de la inceput!
Am vrut sa uit tot ce'a durut, sa intorc pagina si sa spun: A trecut. Nu'mi pasa ce'a fost candva. Sunt alta acum si alta e viatsa mea.
Totzi avem probleme, conteaza cum le facem fata. Nu le da prea multa importantza, n`ai decat o viata!
Fiecare poveste are un sfarsit, dar, in viatsa, fiecare sfarsit are un nou inceputlove struck
Invata sa suferi de vrei sa iubesti, invata sa fii liber de vrei sa traiesti, nu dispera cand viata te apasa si nu plange de-al tau destin. caci dupa lacrimi viata-i mai frumoasa, cum dupa soare ceru-i mai senin
Urmeaza`ti calea, mergi mereu pe drumul tau. Iar daca nu poti sa faci bine abtine`te sa faci rau!
Să nu crezi tot ce auzi, să nu faci tot ce poţi, să nu spui tot ce ştii, să nu dai tot ce ai.
Cine te iubeste, te cauta. Cine te vrea, iti spune. Cui ii este dor de tine, te suna. Cine nu NU!
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit!
Pacat ca ignoram pe cei ce ne adora si ii adoram pe ce`i ce ne ignora.pacat ca iubim pe cei ce ne ranesc si ranim pe ce`i ce ne iubesc.
Nu merita sa plangi, sa te distrugi pentru'o greseala. La vârsta asta, orice greseala face parte din viata normala!
Am învatat ca poti continua înca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti .
Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste. Cand destinu-ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste! oh go on
6. Statusuri de prietenie
Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J
Nu sunT singura in pLoOaie si vanT. Am cei mai boOni prieTeni de pe pamanT.love struck
Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit. Conteaza ca suntem de nedespartitlove struck
Putem spune ca ne stim din totdeauna. In momente grele ne-am intins una alteia mana.
Si poti sa`mi iei ce vreei cand am langa mine toti prietenii meilove struck
Peste toate trecem cu capul SuSlove struck. Ne avem una pe alta si asta`i mai PresuS.
Singura prietenie de preţ este cea care s-a născut fără motiv.
Un prieten este cineva care vine când toata lumea a plecat.
Un prieten este greu de gasit, greu de parasit si imposibil de uitat!
Ea ma certa, ea ma`ntselege ea e sora mea sh mi`o dovedesteee
Nu am nevoie de prieteni falsi. Detest sa tin langa mine numai oameni lasi ! straight face
Prietenii cei mai buni sunt cei dupa care nu poti pune virgula,ci punct love struck

7. Versuri de melodii
Uita de tot, uita de lume, de sentimente, de soapte la ureche. Fii rece nu le lasa pe ele sa te intunece oh go on
De ce ne indragostim, apoi nu mai iubim? Si spunem adio fara sa gandim.
Ce nu pot uita este amintirea ta. o pastreaza inima, intr-un colt de suflet.
Incerc sa ascund calvarul numit depresie si zambesc fals doar pentru o buna impresie.
Credeam ca si pe tine te-am pierdut,la inceput / Dar mi-am dat seama ca nu poti pierde ceva ce n-ai avut.
N-am uitat ce ti-am spus si cum era inainte,/N-am uitat ca te iubesc, doar ca nu-mi aduc aminte/Doar ca buzele-s tacute, numai ochii mai vorbesc/N-am cerut eu soarta asta dar daca e, o doresc!
Imi place sa cred ca, de fapt, tu nu mai meritat/Si ca viata mea voi iubi mai mult pe altcineva/Insa, pana atunci, in fiecare zi la tine ma gandesc/Si mi-e frica de gandul ca poate, inca te ïubesc.
αм cяєzυт ιη σcнι ѕιηcєяι ѕι ∂α`н,м'αм αяѕ. .αм ναzυт` ιη σαмєηι cє ηυ`н νяσιαм ѕα να∂ νяєσ∂αтα`н. . ιυвιяєα ѕι υяα cυм ℓσνєѕc αмвєℓє ∂єσ∂αтα`н
тιмρυ νιη∂єcα яαηι` ∂αя υcι∂є ѕρєяαηтzє`. . ηυ`н ρσт ѕα мα ƒєяєѕc ∂є αмιηтιяι єχαcт`н cα ∂є gℓσαηтzє
νιαтα мєα`н αяє тяαѕєυ ∂αя ηυ ѕє ѕтιє υη∂є ∂υcє. ιη ѕтαтιa υηιι cσвσαяα , αℓтzιι ѕє ρяєgαтєѕc ѕα υяcє
єℓ. . ρσαтє є ѕιηgυяυℓ cє`н ρσαтє cαη∂ αραяє ѕα'мι тяιмιтα`н ρяσвℓємєℓє ∂єραятє
ѕтιυ cα υηєσяι є ρяєα тαяzιυ. .ѕα ℓυρт ∂є υηα ѕιηgυяα , ηυ ѕтιυ ! єѕтι αтαт`н ∂є ∂єραятє`н. . υη ƒιηαℓ ƒєяιcιт`н , ∂ιη ρσνєѕтι ηєтєямιηαтє!
νяєαυ ѕα zαмвєѕc , ѕα тяαιєѕc ѕι ѕα gυѕт νιαтα αѕтα ℓαηgα тιηє. . αι яєυѕιт ѕα мα ℓαѕι ƒαяα тяєcυт ιηтя`υη ρяєzєηт νιιтσя ∂є αямσηιє. .νяєαυ ѕα zвυяαм ρяιηтяє ρяινιяι ƒαℓѕє,мιηcιυηι ѕι υяα ℓυмιι. . ѕα ιηcнι∂єм σcнιι ѕι ѕα zвυяαм ѕα ηυ ηє ρєѕє ∂є cє ѕρυη υηiι!
нαι ѕα ƒυgιм , ѕα єνα∂αм. . нαι ѕα ηє αѕcυη∂єм ∂є α∂єναя. .нαι ѕα мιηтιм cα є ρєяƒєcт. .нαι ѕα ƒιм ѕυƒℓєт , ηυ υη σвιєcт
є ρєηтяυ тιηє. ρєηтяυ тιηє. тι`αм мαι zιѕ cє є ƒαcυт ѕα тιηα , тιηє
8. Statusuri de fitze si citate
Mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ce urmeaza.
Inca am suflet de copil care refuza sa creasca. Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta!
mi-as dori sa mai fiu fetitsa mika pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante.
Respectu` este ceea ce primesti pentru ceea ce faci. Tu ma barfesti pe mine, deci din respect ma pis` pe tinetongue
Zambetul e cea mai frumoasa arma,atat pentru prieteni cat si pentru dusmani!
O fata poate ierta cateodata un baiat care incearca sa o seduca, dar niciodata pe baiatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera love struck
Eu Am O Viata Roz Si Vreau Un Baiat Care Sa Ma Iubesca Nu Am Nevoie De Un Golan Care Sa Ma Dezamageascawinking
Cautã acea persoanã care sã te facã sã zâmbesti .e suficient un zâmbet ca sã se facã luminã într-o zi întunecatã!
O sa iubesc ce-mi place, o sa uit ceea ce ma doare. Nu o sa iert ceea ce mi se greseste. O sa fiu buna cu cine merita si rea cu cine trebuie!
Zambeste! chiar daca de fapt lumea ta se prabuseste.
Nu există fericire de care să-ţi aminteşti fără tristeţe.
Chiar daca nu îmi convine ceva, arat un zâmbet de parca nu s-ar fi întâmplat nimic. happy
Zâmbeshte celor care te urasc sa simta ura ta. Zâmbeshte celor care te iubesc sa simta dragostea ta, iar daca cei care te iubesc te vor trada, Zâmbeshte-le sa simta indiferentza ta.
Toti sunteti in stare sa cuceriti o fata, foarte putini sunteti in stare sa o pastrati langa voi. thinking
Si maine e o zi, si maine voi zambi. Chiar daca mi`e greu, voi zambi mereu .
Simpla in cel mai complex mod, Timida cu un tupeu fantastic, Energica intr-o lene notorie, Zapacita la cel mai serios mod, Pesimista in cel mai optimist mod posibil. rea, dar totusi buna .
Sunt simpla, dar prea complicata. Iubesc, dar urasc iubirea. Ador soarele, dar inteleg ploaia. Sa nu-mi faci rau, sunt atat ee inofensiva incat o sa-ti para rau
In spatele aspectului fizic poti gasi multe si poti fi surprins.
TotuShi ma admiRa pentRu ca Sunt cOpil si am o lumE de Vis si Singura mea atinGere il duCe'n paRadis :X
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Aproape tot se iarta dar nimic nu se uita oh go on
Nu merită să plângi pentru nimeni, iar cel care merită nu te va face să plângi.

Eu sper ca iti plac. Daca vrei ami multe da-mi mesaj pe privat si iti dau id meu :*

1 răspuns:
| BeHappyForMe a răspuns:

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU!

. aS vrea un ultim DAR, aS vrea sa poti macar... Sa poti s-asculti TOT! fara sa dai "SToP". As vrea sa porti cu tine SUFLETUL MeU vulgar care a-nchis porti.

Ramanem prieteni daca vrei, daca pot, daca poti
Impreuna o sa ajungem sa fim prieteni peste toti.

Si cand aveam probleme tu mi spuneai: "Sunt aici, nu te teme!"…acum zbor singura printre ele:-…. ca felu` tau de`a fi calca mereu pe aripile mele.

Arzi de nerabdare sa dispar cand apar. Daca arzi de nerabdare.Arzi de tot macar.

Suntem diferiti.totusi. ne potrivim si am stat unul langa altul cand toti voiau sa ne despartim.

Te urasc pentru ca o singura viata nu imi ajunge sa TE IUBESC!

IgnOra`l desi te atrage! respinge`l desi e singuru` care te face sa simti iubirea! iubeste`l desi nu e al tau!

Tu dai culoare vietii mele si n-am nevoie de un impuls
Sa te iubesc la nesfarsit si Inc-o Zi in Plus.

Pot Sa Plec, Pot Sa Stau... Pot Sa Fac Ce Vreau! Si Daca Plec, Unde Merg Tot Cu Mine Il Iau! Poate Stii, Poate Nu, Da` Iti Spun Mereu... El A Fost Si Va Ramane Doar Al Meu!

N-am pe altcineva, nici macar nu caut, nici macar n-o sa auzi vreodata ca ma laud.

Face pe InabOrdaBiLa. E un joc Ce`L faCe Des. ISi jOaCa Bine rOluL `. inOcenTha`... Chip PerverS.

Ce s`ar intampla cu mine Fara suriOara mea?! worried As face nOptile zile Daca n`ar fi ea.

NiciOdata n-ai uitat sa fii langa mine…Si eu voi fi mereu, la fel, langa tine.

Nimic pe lumea asta nu iti creeaza un viitor asa cum o face o prietenie.

Prietenii sunt ca stelele: intotdeauna alaturi de tine, nu conteaza cat de departe esti.

Prefer s` am putsini prieteni , da macar s` fie adevaratsi pentru toata viata.