| AndruCriistina a întrebat:

Heiii, peste ctv ore o sa ma intalnesc cu un baiat, va rog dati-mi sfaturi cum sa vorbesc cu el, despre ce si despre ce NU sa vb. Am ramas prima data sa ne vedem intr-un parc si dupa sa mergem la el acasa ca sa vedem un film, si oricum nu se va ajunge la nimic mai mult poate doar cu cateva saruturi, pentru ca este si prima data cand avem o intalnire in doi, si am si menstruatia si este doar a doua zi, cum credeti ca ar trebui sa merg imbracata? Vroiam o pereche de colanti, dar cum am zis sunt pe stop si daca imi iau tanga mi s-ar vedea urat. Sfaturi.

5 răspunsuri:
| MDenisee a răspuns:

Ia o pereche de blugi draguti si o bluzita peste fund lejera, sa te simti si tu bine si sa nu fii jenata, in legatura cu vorbitul, vorbiti deschis, fi sincera, sa nu te ascunzi, incerca sa afli lururi depre el, ce ii place ce nu, fii calma happy bafta :*

| D4ny3l4 a răspuns:

Ar trebuii sa te imbraci normal, gen o pereche de blugi, o bluza si o jacheta.Nu trebuie sa te complici, trebuie sa fii tu ^_^

| whatevernvm a răspuns:

Imbraca-te normal, niste blugi sau colanti si o bluza, o geaca subtire. Fii tu insati, asta conteaza, intreaba-l ce mai face, despre el, deschidetiun subiect care va e accesibil amandurora si poarta-te normal happy

| positivity a răspuns:

Drăguță, vorbești despre ce vrei tu cu tipul respectiv. Dacă vrei să-i povești viața ta, îi vei povesti viața ta. Puteți vorbi despre orice lucru stupid.
http://lady-journal.com/......-un-baiat/
Și eu sunt de părere că ar trebui să te îmbraci cum vrei tu, cum te simți mai bine, cum este stilul tău. Niște colanți și o bluză simplă, e perfect. Dacă se vede urât? Nu cred! Însă dacă chiar nu-ți place, blugii te așteaptă!

| AndruCriistina explică (pentru positivity):

Tocmai am ajuns acasa, intalnirea a decurs minunat. Am fost intr-o pereche de blugi cu o bluza neagra pana la buric si o geaca de piele scurta neagra, si tenesi negri. Iam facut o impresie buna dupa cum am vazut.