| Mariiiiaa a întrebat:

Heiii. saptamana viitoare este ziua mea si dau un mega party, fac 15 ani. Toti prietenii ma intreaba ce sa imi cumpere iar eu ca sa fiu politicoasa le zic ca orice imi vor cumpara eu ma voi bucura pentru ca imi petrec ziua de nastere cu ei, deci cadoul nu ma intereseaza. Ei tot ma intreaba si eu tot le raspund la fel. Am prea multe lucruri si nu imi doresc nimic in mod special, adica am haine, placa de par, un catel, bijuterii, aparat foto etc. Voi ce v-ati dori de ziua voastra, la 15 ani? Sau ce ati primit la 15 ani ( intrebare pentru fete, dar as avea nevoie si de ideile unui baiat pentru cadouri ) ♥ Funda.

Răspuns Câştigător
| xtembix a răspuns:

Eu la 15 ani am primit cadou un parfum si un ceas de mana. Eu zic sa raspunzi asa in continuare si sa ii lasi pe ei sa-ti aleaga un cadou. Asa te vor surprinde.

5 răspunsuri:
| Xtadelo a răspuns:

Ar fi foarte urat sa ti pui prietenii sa ti cumpere ceva anume.

| Mariiiiaa explică (pentru Xtadelo):

Nu ii pun eu sa imi cumpere ceva anume, doar ca ei ma intreaba iar eu le spun ce imi place, culoarea, pasiunile mele, hobby-uri etc.

| Xtadelo a răspuns (pentru Mariiiiaa):

Mai bine nu le spui asta. Le raspunzi cum ai facut o pana acum.

Apropo, la multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lucrurile care nu se pot cumpăra ♥

| VladGH a răspuns:

Daca ai de toate si as fi in locul tau, propunea cuiva care ma intreaba sa imi cumpere o carte care sa ma uimeasca.