anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiii TPU! happy Acum ceva timp eu am fost cu un baiat pe care il placeam foarte mult, dupa un timp eu aflasem ca el se drogheaza iar lucrul asta m-a deranjat si am incercat sa-l opresc din a mai face acest lucru dar el mereu imi zicea ca e viata lui si face ce vrea, in fine pana la urma am lasat chestia asta.(se droga foarte rar dar pe mine tot ma deranja acest lucru)Eu nu prea ieseam pe afara seara, ieseam doar ziua pentru ca mama are niste chestii ca cica daca mi se intampla ceva chatterbox si el se supara si ne-am despartit din cauza asta. Au trecut 3 luni de cand ne-am despartit iar de cateva zile ma tot baga in seama pe mess, imi spune ca ma iubeste si mi-a zis ca atunci cand ne-am despartit el s-a lasat de droguri si ca vrea sa ne impacam. Aseara m-a intrebat daca mai vreau sa fiu cu el si sa-i spun raspunsul peste o saptamana si mi-a multumit de multe ori ca cica l-am ajutat sa se lase de tras si ca daca nu eram eu pana acum era mort. Iar eu nu stiu ce sa fac. Am tinut la el foarte mult si cred ca incep sa imi revina sentimentele pentru el. Nu stiu ce sa fac. Help me! puppy dog eyes sad

Răspuns Câştigător
| ankadella a răspuns:

Impaka.te cu el si daca se apuka iarashi, sprinjina.l, nu.l paasi. pentru ca altfel asta va fi motivul sa se apuce iar. spune-i ca-l iubestisi explica-i ca mama ta e d vina ca nu ieshi afara des. spune-i ca nu sp0rti drogurile si daca te iubeste s se lase:*
succes.
fundits'?love struck

3 răspunsuri:
| pisiiiluvsu a răspuns:

Va multumesc pentru raspunsuri. Acum suntem impreuna si deocamdata e foarte bine. love struck Sper sa ramana asa. big grin

| andreeaemi17 a răspuns:

E o idee buna sa te impaci cu el dar in acelasi timp de unde stii ca el de fapt nu s-a lasat si tea fraierit sa te impaci cu el.
dupa mine impacate dar ai mare grija si supravegheazal cu atentie. sprijinal si ai grija de el ca eu sunt la al 12 prieten si m-am despartit de jumate ca sau apucat de fumat.
stiu ca nu e acelasi lucru dar nu pot sai suport fumand.
acum am un scump de baiat.imi ia cadouri si toate cele ft frumoase.
si partea buna e bogatas.

| SpaimaN3agra a răspuns:

Pai ce sa zic daca il stii ca e gen drac care se droga si fumeaza nu cred ca ar fi o decizie buna pentru ca ai putea si tu sa cazi in plasa. daca accepti sa fii cu el si il vezi ca inca se mai dro gheaza pe ascuns spune-i ori sa aleaga drogurile ori sa te aleaga pe tine. e cel mai corect sa procedezi asa!