| Valutzaa a întrebat:

Heiii TPU. caut niste statusuri frumoase, pentru toate varstelee. Nu neaparat de prietenie pierduta sau dragostea neimpartasita. Multumesc happy

3 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Buna big grin

Exista fiinte al caror destin este sa se intalneasca. oriunde ar fi. oriunde s-ar duce, intr-o buna zi se vor intalni

O sa apreciez intotdeauna persoanele care incearca sa ramana langa mine fara sa le dau niciun motiv sa stea!

Atunci când îl privesc sau vorbesc cu el, simt cum 1000 de lucruri se amestecă-n stomacul meu'!blushing.

Şi poate nu ştii, dar cel mai frumos moment e atunci când tu zâmbeşti din toată inima ♥

Prima iubire nu se uită niciodată, aşa cum nici eu nu l-am uitat încă pe acel băiat care a însemnat totul odată.

Ştii, cu tine mă simt diferit...pentru că tu eşti unicul care poate să.mi citească durerea din ochi...şi poate să.şi dea seama că am nevoie de cineva care să mă iubească, doar uitându-se la mine! ♥

Nu aştepta MINUNILE! Mai bine ajută la împlinirea lor!batting eyelashes

Mulţumesc pentru toate lacrimile vărsate. Mulţumesc pentru atâtea nopţi nedormite, pentru atâtea gânduri, regrete, suspine....Astăzi, mulţumită acestora, ştiu să fac comparaţia între persoanele fără inimă şi persoane sincere, care într-adevăr merită iubite! :*

Şi toţi rezuma dragostea la a sta cât mai mult cu o persoană. Dragostea este atunci când chiar dacă sunteţi doar de câteva săptămâni împreună vă iubiţi din ce în ce mai mult pe zi ce trece! ♥

Cel mai frumos moment din viaţa mea a fost atunci când te-am întâlnit pe tine! ♥

După un timp ascult altă muzică, mă atrag alte persoane, am alți prieteni și interese noi... dar am rămas cu aceleași amintiri.

Preţul unui lucru, după care alergi prea mult: ori îşi pierde valoarea ori e de două ori mai scump.

Tot timpul greșim. Greșim când suntem nervoși, când suntem indrăgostiți, când suntem geloși. Greșim ca să invățăm. Să invătăm și să nu repetăm niciodată greșelile făcute. Greșim ca să invățăm să ne cerem scuze, ca să recunoaștem ca am greșit. Greșim pentru că nu suntem perfecți, suntem oameni!

Este uşor să ierţi, dar greu să crezi că acea greşeală nu se va mai repeta.

Poţi să uiţi de tine şi să te-nneci în alcool, Ştiind că sufletul nu se vïndecă c-un paracetamol!

Uneori viața nu ne învață să fim puternici, ea ne obliga!

E prima oară când se întâmplă aşa ceva. dintr-o simplă prostie ai ajuns la inima mea.

E prima oară când se întâmplă aşa ceva. dintr-o simplă prostie ai ajuns la inima mea.

Într-o noapte o stea m-a întrebat: "De ce nu îl lași dacă te face să plângi?"…. i-am răspuns: "Stea tu ți-ai părăsi cerul?"

Nu pierzi niciodată iubind. pierzi întotdeauna renunțând prea ușor!

Două dintre cele mai grele teste în viaţă : răbdarea să aştepţi pentru momentul potrivit şi curajul să accepţi că ai aşteptat degeaba!

O parte din mine va rămâne mUndeva între toate râsetele, certurile şi convorbirile noastre lungi am reuşit să mă îndrăgostesc de tine

| Antonyka2 a răspuns:

Poti sa le inventezi, sau poti sa le cauti pe acest site : http://statusurimd.blogspot.ro/