| cosmy_7533 a întrebat:

Heiii TpU!
Cum pot fii mai popular?

Funda!

Răspuns Câştigător
| ellayoyoyo a răspuns:

Pentru intr asta iti dau nota 10 sa jty.pai ke sati zc,imbrcte si u altfel,comportate altfl,vb cu kei mai populari dn scoala,daca esti elev, etc...dar sa sty ca nu asta cont cel mai mult in viata, ct de popular esti sau dac esti popular.conteaza sa te simti u bine in pielea ta.si daca alti te descurajeaza spunanduti ca nu ai styl, sau cine sty ce chesty n-ar tr sai iei in seama, ar trebui sa te incurajezi u singur.in fine.e viata ta, faci ce vr.si faptul ca ai un cont pe TPU, dupa parerea mea inseamna ca in jur de cel putin 12 ani, asa ca poti lua si u ct de ct decizii singurel.bafta

1 răspuns:
| NaNyJustLovee a răspuns:

Buna! asta depinde numai de tine, adica nu-mi spune ca n-ai prieteni, si oricum nu iti trebuie popularitate, crede-ma ca persoanele populare n-au prieteni adevarati! lumea sta in jurul lor numai pentru faptul ca sunt populare, crede-mawinking cel mai bine e sa fii tu insuti si oamenii o sa te placa pentru sinceritate, nu pentru statutul social :d sigur, si popularitatea este importanta, dar in ziua de azi,, sa fii popular,, inseamna sa fii nesimtit, sa fii prost bata si cu bani si sa-ti placa sa faci misto de ceilalti, deci nu stiu cum esti tu, dar nu cred ca te caracterizeaza tongue