| cookieemo02 a întrebat:

Heiii TPU! Daca un baiat rade la glumele tale,te lasa sa faci chestii in locul lui,vorbeste despre tine,etc.,inseamna ca te place? Funda, cel mai bun raspuns! Multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| SandraCristina a răspuns:

Probabil te place daca face aceste gesturi și daca nu iar păsa de tine nu ar vorbi despre tine sau nu te-ar lasa da faci unele chesti in locul lui.Eu cred ca te place dar cel mai bine ar fi sa vorbești cu el s-au daca nu vrei ar trebui sa fii atenta la el la felul cum iti vorbeste cum te priveste. Sunt unele semne care le face daca chiar te place si ar trebui sa fii atenta le ele, atitudinea lui fata de tine felul cum te priveste iti vorbeste poate te ajute cu unele lucruri te alinta iti zambeste mereu.Si sa-r putea sa te placa si daca nu face fel si fel de gesturi probabil ii e rusine depinde de fiecare baiathappy

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te poate simpatiza. Stai cu el de vorbă.
Pa, pa.

| GeaniinaEn a răspuns:

Nu neaparat. Poate insemna si ca te crede o prietena foarte buna sau poate chiar te place. Cea mai buna modalitate de a afla este sa-l intrebi.

| Uratu140 a răspuns:

Nu prea am inteles ce ai vrut sa spui cu"te lasa sa faci chestii in locul lui)dar daca rade la glumele trale nu mi se pare ceva normal (nu vreau sa te jignesc dar nu mi se pare sincer din partea lui), dar daca vorbeste despre tine(poate cu prietenii)ar fi un semnhappy

| IloveME a răspuns:

Inseamna ca te apreciaza!
Aveti o relatie frumoasa de prietenie, depinde de voi daca aceasta relatie ramane aici sau ajunge mai departe!