Poii amand2 sunt destul de bune...
Dar tableta pui mana pe ia se zgarie...si duoa 1 an nu mai merge
` decii aceste tablete sunt doar asa. daca estii bun de plata sa iti iei in fiecare an sau depinde fiecare luna; 0
`laptopul.e mai eficient... si e mai bun LG
Eu am tableta si e fff buna dar si laptopul este bun acum nu stiu cele mai bune sunt de la apple.desi sunt mai skumpe sunt mai bune iar tabletele nu se zgarie asa de repede si nici nu se strika am tableta de cand a aparut prima data si pe parcurs am mai cumpara si alte modele mai noi dar inca o folosesc pe prima si e foarte buna.si laptopul la fel am vreo 5 si toate de la Apple sunt mult mai bune:d
Tabletaaca te duci la munca intr-o tara straina si vrei sa vorbesti cu sotia/iubita; foloseste la navigarea pe site-uri sociale, siteuri de muzica si in general sa navighezi si sa stai pe net; model:Asus Transformer Prime TF-201(are dock-station si o autonomie mare),Motorola Xoom (ruleaza foarte repede deoarece are procesor dual-core, nVidia Tegra 2, 3G s.a.)
Tableta mai foloseste daca vrei sa te joci niste joculete si sa vezi filme sau poze.
Laptopul:performanta ridicata; pret ridicat ; jocuri mai serioase; documente, fise s.a.
Modele(mai degraba firme recomandate)ell, Apple si Samsung
anonim_4396 întreabă: