| mihhyroxyy a întrebat:

Heiii TPU! Deciii va rog frumoss spuneti-mi si mie cum as putea sa fac un idiot de la mine din clasa sa taca odata din gura! Deci nu-l mai suport la fiecare minut se ia de mine,cand ma porecleste si eu ii raspund la fel incepe sa se ia de aspectul meu fizic:ma face stramba,skijet, si imi spune sa ma uit cum merg...deci nu inteleg ce poate sa aiba copilul ala cu mine.Am incercat sa-l evit dar nu pot(e in clasa cu mine )si de cate ori iau o nota aproximativ egala cu a unei colege pe nume Paula ma face proasta si imi spune ca eu copiez de la ea,dar nu e adevarat,nu vrea sa vada ca la oare eu raspund mai mult decat ea, si tot ma face proasta.Ce sa fac ca sa termine?

Răspuns Câştigător
| Ichnat a răspuns:

In primul rand ori te palce ori si-a gasit persoana care il baga in seama cand se baga si el in vorba happy. Cand i-ti mai zice ca esti proasta, urata, etc. Sa-i spui si tu:"Seman si eu cu tine!" tongue

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| drehtisch a răspuns:

Iti spun eu, ori prieten ori iubit! Tipul te place si daca tu il ignori el o sa te faca sa te simti prost, daca ii dai atentia de care are nevoie nu o sa mai faca asa, sau o sa ii fie rusine sa mai faca asa.