| Mynameistoxic a întrebat:

Heiii TPU!happy
Imi dati si mie niste statusuri de Dragoste, de Fericire, de Impacare.; x
Dauu Fundaaahappy
Merciii >; d

Răspuns Câştigător
| ZuZuKiSs a răspuns:

O persoana pe care o iubesti reprezinta o extensie a ta. Fara ea nu esti complet, asa ca te rog sa ai grija de tine pentru ca nu vreau sa pierd o parte din mine.
Dacă două persoane care sunt destinate pentru a fi împreună, nu îi vor desparţi nici timpul, nici distanţa, nici certurile, nici gura lumii.
Nu mi-aș fi imaginat niciodată, că vei însemna așa mult pentru mine.
Nimeni nu este PERFECT pana cand nu te indragostesti!
Eu stiu ca distanta nu inseamna nimic, cand iubesc cu adevarat.
Daruieste zambetul tau cui il merita. Dragostea aceluia care o valoreaza, lacrimile tale cui te sprijina si viata ta acelui care te iubeste `! •love struck
Să iubeşti inseamnă să traieşti prin celălalt, să simţi nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubşti inseamnă să te completezi prin celălalt!
Bucura-te de viata, pentru ca iti da ocazia sa iubesti si sa muncesti si sa te joci si sa te uiti la stele.
Ai avuth vreodatha in viata tha o fata pe care s`o visezi sh noaptea? Sa nu`ty imaginezi viata fara ea..sa te doara in 14 de alta?
Este minunat ca in viata ta sa existe cineva pentru care tu sa insemni ceva.Acel cineva pentru care viata ta sa fie importanta.Acel cineva al carui chip sa se lumineze cand te vede.Acel cineva care sa-si fi facut un scop din a te face fericit! Acel cineva pentru care tu sa contezi!
Ne certăm dar apoi ne împăcăm, îți greșesc și mă ierți, te sărut și-apoi uităm.

1 răspuns:
| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute