| DaniiWtf a întrebat:

Heiii TPU. Nu stiu ce sa mai fac. In ultimul timp ma tot cert cu parintii, am o stare de oboseala, sunt nervoasa, simt ca nu mai pot sa retin nimic, la scoala la un test la care orice fraier ar lua macar un 9 eu iau 7. Am inceput sa ii vad pe toti ca niste fake-uri. care ma tot copiaza, prietenii simt ca ma desconsidera. Un sfat? Poate ati trecut si voi prin asta.

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Se cheama pubertate si hormonii si-au inceput dansul nebun.
Cresti!
E ca si cum copilul din tine s-ar lupta cu adultul care vei deveni si nu vrea sa-l lase sa vina prea repede.
Cauta lucruri amuzante pe net,vezi comedii,fa in fiecare zi macar un lucru care intr-adevar iti aduce multumire si satisfactie,nu te stresa cu scoala,ai si obosit,vine vacanta curand,o sa te odihnesti!
Daca ai sta de vorba sincer cu o prietena mai mare,ai afla ca si ea a trecut prin ce treci tu acum.
Stii ce te sfatuiesc? Supravegheaza-te atent si fa-ti favoruri personale,alinta-te pe tine,fii indulgenta, nu te judeca prea aspru si va trece!
Bea si cate un ceai de tei seara, sa te mai linistesti un picuts si adu-ti aminte sa zambesti cand iesi din casa!
Va trece!
Mult bine iti doresc!

| VadTot a răspuns:

Hey! Salut Nu te lua dupa unul si altul ca ai depresie sau sa te duci la doctor smd! 1fi atent la mine si asculta ma cu Atentie! 1"Sa nu care cumva sa crezi in prostiile astea cu doctorul depresie smd Sa nu ti intre in cap asa! Iti Garantez ca nu ai nici una nici de medica nu ai nevoie! Ci ai Nevoie de o mica Pauza Probabil Viata ta este Foarte Aglomerata si te ai supra Aglomerat pe toate odata Din dorinta ta de a face cit mai multe pe toate odata Si uite unde ai ajuns la o super oboseala Psihica OkDeci Cred ca ar trebui sa ti faci un pic de ordine in viata sa ti pui totul in ordine sa te limpezesti" un pic si totul iti garantez va fi bine! Trebuia sa ti spui si varsta dar sigur ai sub 18 ani nu i asa? Deci un pic de vina este si Pubertatea Lasa ca trece si asta laughing Fii atent ce iti spun cred ca ar trebui sa pui ceva nou in viata ta sa schimbi ceva la tine Sa Petreci mai mult timp in aer liber cu prietenii un patinoar smd.ok? Succes!

| DaniiWtf explică (pentru VadTot):

Am 14 si sunt fataaaa :p

| VadTot a răspuns (pentru DaniiWtf):

Multi inainteeeeee CRede ma are sa ti treaca dar important este sa nu Clachezi!

| DaniiWtf explică (pentru VadTot):

Multumesc. :*

| alabalaportocalala a răspuns:

Linisteste-te! schimbati programul de viata! fa miscare nu te mai gandi la chesti rele si ciudate!
DUTE LA UN DOCTOR!
POATE AI DEPRESIE!winking
mult noroc

| pitbull93 a răspuns:

Depresie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te supraapreciezi. Trebuie sa inveti sa mai lasi de la tine.