Interesanta poveste, dar nu tocmai unica. Adica, povesti similare sunt extrem de comune.
In principiu, si o sa realizezi asta mai tarziu in viata, daca cuiva nu ii mai place de tine, poti sa faci aproape orice si nu o sa reusesti sa mai aduci persoana aia inapoi (exista si unele exceptii, dar rar).
Ideea este ca in general oamenii se schimba, si la varste mici (de fapt pana pe la ~20-25 ani) oamenii isi schimba foarte mult comportamentul. Isi modul de a gandi, lista de prioritati, ce fel de persoane le plac. Lui probabil ca ii placea de tine acum 4 ani, dar a mai intalnit si alt fete, si o fi vazut in alta o candidata mai buna pentru ce vroia el la momentul respectiv.
In legatura cu a ramane amici. citisem undeva o chestie: cei care raman prieteni dupa despartire ori nu s-au iubit niciodata, ori inca se mai iubesc. So. nu as fi asa de sigur ca mai puteti fi amici, macar cativa ani pana se mai racesc sentimentele.
Dragostea adevarata vine dupa 18-20 ani in rest doar copilarii sau mofturi, vorbesc din experienta
Din ceea ce scrii tu aici imi dau seama ca poate pentru el relatia voastra a fost un joc de copii. Daca el are o alta prietena si ti-a zis ca la tine nu mai tine nu ai ce face. Poti incerca sa vorbesti deschis cu el, dar nu poti face pe cineva sa te iubeasca.
Pai sincer sa fiu nu cred ca ai ce face... daca el nu mai simte nimic pentru tine (Dragoste cu forta nu se poate) incearca sa devii prietena lui cea mai buna ii poti spune ca de exemplu: Ca, chiar daca nu mai simte nimic pentru tine, chiar daca nu mai sunteti impreuna veti ramane cei mai buni prieteni si o sa vezi cu timpul o sa fie din ce in ce mai "bine". Sper ca te-am ajutat