Sincer,faza cu 'Mdaa si ale mele sunt reci...adica nu, stai, sunt calde de fapt. Ale tale chiar sunt reci?! Da-mi sa vad'' as putea sa o recitesc de mii de ori si tot nu m'as satura.In fine,sa revenim.''Ce sa fac?!'', pai, eu nu m'as da batuta nici in ruptu' capului:]].Nu ar trebui sa te intereseze ca are prietena, daca il iubesti lupta! Timiditatea e de moda veche, in zilele noastre nu mai ai nevoie de asa ceva daca vrei sa obtii ceva.Lasa timiditatea si intra in actiune:]].Fii directa si intreaba'l ''Ma placi?'' nu il omori daca il intrebi si nu ai nimic de pierdut.Decat sa traiesti cu intrebarea ''Oare ma place?'' mai bine il intrebi si stii o treaba.
Bafta!
Pot sa iti demonstrez ca esti si urata si proasta. Proasta fiindca ai postat aceasta "poveste" pe TPU, unde ar putea sa o vada si ceilalti prieteni de-ai tai. Urata pentru ca nu ai la profil o poza care sa demonstreze contrariul si sa nu fie de pe net sau fiindca nu ai avut prieten pana in clasa a9a.Ar trebui sa nu faci nimic.Lasa lucrurile sa curga de la sine.
1. Nu am poza la profil tocmai sa nu vada si cunoscutii mei povestea asta, si acelasi lucru se poate spune si despre tine.
Si 2. unde scrie ca e obligatoriu sa ai prieten pana in clasa a 9a?
1.Uita de partea cu poza de profil .
2.Scrie atat in SCNAB(Sacra Carte Nescrisa a Baietilor cat si in SCNAF(Sacra Carte Nescrisa a Fetelor).
Diorrus întreabă: