Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Buna!
"Am 0 prietena importanta langa mine care tot timpul` m` sustine si-mi spune: " capuu` sus, 0 s` fie binee"
peste toate O s` trecem cu capul n sus. N` avem una pe alta, asta`i mai presus"
Suntem stilate si versate niste printese adevarate. moare lumea moare moare ca avem stima si valoare
"? Stie sa`mi;>` fie prietena` sa spui 'Da',ai cuajul sa spui 'Nuu'; x`.Si`n Situatii dificile`,ai curajul` nu e chiar perfecta:]` dar maa intelege` toata viata?"
Suntem fete bune Rau` =p~ ` Da suntem cuminti`;`. luate` pe`;> ` semnatura`;;] de la`;* parinti
""Prieteni` nu am multi` am doar cativa`:-x! Care` :] `stiu ca-s langa` mine mereu, orice `` s-ar intampla `! Iarr` restul sunt ` doar` simplle` cunostinte`;>` in viata mea`! T iubb` ""
In copilarie …fetitelor le plac papusile; x…iar baietasilor masinutele …cand crestem totul se schimba …baietasilor le plac papusile …iar fetitelor masinutele."
Ea E Langa Mine Cand Problemele Sunt Multe; d. Si Tot Ea E Singura Care Are Rabdare Sa Ma Asculte. Te Iubesc Si Punct!
Ea ma certa, ea ma-ntelege ea e sora mea sh mi-o dovedeste"
•Mereu langa mine. Orice s-ar intampla. Ea v-a ramane mereu in inima mea!•; x"
Eaa ese fata` meea. EA ESTE totul` pentru mine. speranta zilei de maine; x|"
Ea E Langa Mine Cand Problemele Sunt Multe :d. Si Tot Ea E Singura Care Are Rabdare Sa Ma Asculte. Te Iubesc Si Punct!"
•Ea nu ma dezamageste, ea nu ma minte.Ea ma iarta Arata-mi tu o persoana mai minunata! :X:X
•Zambesc mereu, glumesc mereu dar ce e in sufletul meu Stie doar ea si eu! :X
•Poate chiar stii ce zic sau poate o iei in gluma Dar sunt legata de tine ca un creion de guma! :X
•E langa mine acum, ea`i langa mine oricum! :X
•Fiecare clipa pictata-n roz,.Tre'sa recunosc, iti apartine...Si nici macar eu nu ma cunosc.Asa cum ma stii pe mine.
•Putea de mult sa plece dar ea langa mine a ramas.A fost langa mine cand am facut fiecare pas! :X
•A faithful friend is hard to find; remember man and keep in mind
•A friend in need it’s a frienf indeed
•Daca mamiiii nu ne-a facut surori a stiut dc.Pt ca D`zeu ne-a facut prieteneeee! :X:X
•Adevarata prietenie nu constم în numمrul de prieteni, ci în devotamentul ؛i valoarea lor.
•Noi vorbim de parca ne-am certa :o Paiiii sa mor de nu-i asa! Cand spuiii "Ce mata faci? Unde dracu esti?" Inseamna ca vorbesti cu prietena pe care o iubesti` :X
•Regret d fiecare data cand ne certam din prostii Ca suntem aman2 ironice si pline de orgolii.
•mi-a zis de atatea ori ca ea e alaturi de mine Mereu, indiferent ca mi`e rau sau bine!
•Prefer sa tin aproape doar persoanele care-mi vor binele.Eu nu numesc prietene toate cretinele! :X
•Lantul problemelor chiar de va continua Ai mare speranta, caci sunt de partea ta! :X
•Prietenii sunt construiti genetic sa te rupa, sa te corupa, Dar tot ei te si educa!
•Inca De Mici Eram De Nedespartit, Impreuna De Dimineata Pana Seara-n Asfintit.Mi-aduc Aminte, Uneori Ne Certam Pe Jucarii.Ne Intristam,Dar Ne Impacam a Doua Zi.
•Niciodata nu ai uitat sa fi LG mine Si eu voi fi la fel mereu LG tine! :X
•Tu ai fost singura care mereu mereu m-a ajutat M-ai salvat cand am simtit ca lacrimile m-au innecat! :X
•Au fost momente grele peste care am trecut. Fara tine langa mine Sigur nu as fi putut!
•Ce aveam de mult avem si acum dar mai intens O prietenie stransa si`un suflet imens! :X
•Putem spune ca ne stim dintotdeauna,In momentele grele ne-am intins una alteia mana.
•si-au fost diverse momente peste care impreuna am trecut,Diverse sentimente pe care le-am impartit de la inceput.
•Nu e doar armonie ca nu suntem in povesti [-x Chiar daca ne certam,ne impacam in timp ce clipesti! :X:X:X
•E bine sa stii ca e cineva care sa-ti fie mereu aproape, O mana care sa te ridice cand simti ca treci prin diferite etape. :X:X
•Fie ca am plans sau ca am zambit, mereu am fost de nedespartit. :X
••Ea M-a Intarit "Fata, Mergi Inainte! O Sa Ai Parte Si De Fapte Nu Doar De Cuvinte :X••
•It's So Hard To Believe That I'm Standing Here, That I've Come This Far But You Always Said, Have Faith in Who You Are
•I never wanted something more, and never felt so sure,
'Cause now I've got this chance to be, everything you saw in me
And even more than I ever dreamed before,
As long as you are here with me, I know that I can be something more
•Looking back now it's so clear to me, That you were sent to shape my destiny
•'Cause there were times when I was ready to walk away, But you gave me strength to face another day
•The world comes to life And everythings alright From beginning to end When you have a friend By your side
•Pot sa pierd in viata tot.Nu conteaza! Ma ridic la loc si poti Sa-mi iei ce vrei Cand am langa mine toti prietenii meiiiiiiiiii
Eu sunt o stea, tu esti cealalta nimeni n-o sa ne desparta.
Doua prietene ca doua petale impreuna cantr-o floare.
Sufletele legate prietene legate.
Un prieten bun♥ Iti vede prima lacrima curgand♥ A doua o sterge♥ A treia o opreste.
Cel neprihănit arată prietenului său calea cea bună, dar calea celor răi îi duce în rătăcire.
Nu te împrieteni cu omul mânios şi nu te însoţi cu omul iute la mânie,
ca nu cumva să te deprinzi cu cărările lui şi să-ţi ajungă o cursă pentru suflet.
Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.
Ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel.
Prietenia este accea legatura intre 2 persoane in care sufletul se imparte in 2 trupuri.
*Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei.
*Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare…
*Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.
Daca saruturile sunt valuri/ Iti voi da o mare./Daca imbratisarile sunt raze/ Iti voi da un soare./ Daca prietenia ta e o stea/Iti voi darui toata galaxia /Pentru ea.
*Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI.
Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta.
Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.133.134.123) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro