Candva visam sa inconjor și sa explorez lumea, acum nu-mi imaginez un vis mai frumos decat sa-ti inconjor talia intr-o-mbratisare fierbinte și sa-ti explorez gurita dulce! Tu m-ai patruns cu o dulce nebunie, nebunia aceea atat de cunoscuta tuturor celor care-au iubit cu-adevarat, asa ca ce-mi mai ramane sa-ti spun, ce-as mai putea sa-ti daruiesc, tie, cel care-mi tine inima-ntr-o palma si-n priviri cuprinde tot sufletul meu? Ne avem unul pe celalalt si cred ca noi doi nu mai avem nevoie de absolut nimic de pe acest pamant, poate pare o nebunie dar pentru mine e atat de evident cum poti deveni o lume intreaga pentru cineva...
Nu, nu e nimic pentru mine dincolo de fericirea ta, nici lucruri mai importante nici clipe mai minunate, nimic nu e mai frumos ca dragostea ta, nimic nu e mai important ca inimioara ta scumpa. Nu-mi pot imagina si dori in aceasta viata ceva mai minunat si mai special decat sa iubesc si sa fiu iubita de tine,!
Cand cade o stea nu te gandi la ea, nici nu-i spune dorintele tale, mai bine te intoarce la inima mea si ei sa-i ceri orice, caci numai inima mea e in stare pentru tine sa puna chiar si acea stea din nou la locul ei.
Nu ai nevoie de texte. daca il iubesti sincer atunci vorbeste-i din inima intr-un cadru intim adica sa fi-ti voi doi.iti vei da seama atunci pe moment ce ii poti spune. sper sa te ajute
Am tot incercat. dar nu am simtit ca ar prinde incredere in mine. ii place sa-i spun texte frumoase compuse de mine. dar nu mai am idei
"intotdeauna am avut incredere in tine.in acelasi timp am crezut in noi.nu am nevoie decat de increderea ta.pentru ca te iubesc si voi continua sa te iubesc mereu.gandeste cu inima, nu cu mintea si uite-te in ochii mei.ai incredere in mine si iti promit ca impreuna vom gusta fericirea"
Eu sunt doar o femeie tu esti doar un barbat dar noi doi impreuna suntem ceva extraordinar.
Poate ca suntem doar o femeie si-un barbat in ochii lumii dar stii prea bine ce insemni tu cu-adevarat in ochii mei... Suntem puzelul lipsa din sufletul celuilalt, lumea ne priveste separat si nu intelege nimic insa atunci cand suntem impreuna totul devine limpede. Eu sunt o floare intre alte mii de flori iar tu un strop de ploaie revarsat din cer cu alte miliarde, si totusi numai tu ai incaput in cupa inimii mele.
Orice fetita crede in basme dar putine femei mai pot simti magia in viata lor. Eu te-am gasit pe tine si mi-ai dat toate motivele sa mai cred in povesti si magie din tot sufletul, printul meu minunat!
Undeva departe tu ai construit un taram fermecat numai pentru noi doi, un taram a carui cheie sunt buzele noastre inlantuite intr-un sarut, unde fiecare miscare e un fior de placere, unde putem pluti imbratisati ore intregi, unde fiecare cuvant e un vers fermecator si fiecare geamat o nota de muzica diafana...
Eu nu cred in basme, eu chiar le traiesc in bratele tale!