| deniii a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva :d deci am 14 ani am un 1.67 si am 48 de kg :d... multi imi spun ca`s prea slaba... alti imi spun ca arat bine dar mie mi se pare ca nu par deloc slaba laughing si de cateva zile am probleme imi este rau. ametesc. tot ce mananc vomit... am fost de 2 ori la spital ieri si mi-a spus medicu` ca trebuie sa mananc mult (dar eu vomit tot) dati`mi cateva sfaturi ce sa fac :d. daca vreti :* Mersic :* love struck

7 răspunsuri:
| GnnAndra a răspuns:

Deci. daca nu erai slaba...nu pateati toate asteawinking...asa ca mai asc sh ce sp atii nu sa o ti numai pe a ta. k esti grasa :-l...iti dau reteta mea de ingrasare.mananca multa ciocolata. cat mai multa paine.sh tot felul de mancaruri rolling on the floor))...mananca paine chiar sh cu pepene.sau mere...sau orice...asa faceam eu.sh km incerc sa slabesc :-l... te besck fta. vb pe mess kiss >big grin

| Miяu a răspuns:

Esti slaba
daca ametesti poate ai anemie... cauta pe net despre astawinking

| Lumy a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa te ingrasi cateva kg pentru ca acum poti ajunge la anorexie si nu este bine deloc

| LEET a răspuns:

Poi... voi nu vedeti k a spus ca daca mananca vomita... Fato, ia-ti din farmacie ceva de pofta de mancare, Fier si magneziu

| LEET a răspuns:

"Vomita" (Era noapte si nu vedeam bine tastele)

| daria_5097 a răspuns:

De slaba nu esti foarte slaba, si daca te simti bine in pielea ta nu conteaza, dar cu vomitatul nu e bine ce faci. Bulimia (boala, dupa ce mananci vomezi) e foarte garava.

| deniii explică:

Am pofta de mancare happy mananc... si dupa 5-10 minute vomit tot ce am mancat... am luat pastile ca sa numai vomit dar nu au nici un rezultat...