| AndreealoveIbiza a întrebat:

Heiii:* ziceti-mi si mie cum sa fac febra?laughing ca nu am chef sa merg maine la >scoala:" vaa rog dau fundita dragiloor

Răspuns Câştigător
| Mircik a răspuns:

Pai poti si fara sa te imbolnavesti, te trezesti dimineata, oo strigi pe mama cu o voce mai bolnavicioasa, ii spui ca te doare enorm capulbig grin dupa care si burta bla, bla, bla...si ii ceri un ceai, dupa care precis va aduce si un termoometru, cind va spune sa il pui sa te verifice, brusc iti vine chefu de apabig grinbig grinbig grincind ea se duce dupa apa tu doar esti constienta ca ceaiul este ferbinte lasi putin, putin acolo termometru sa se ridice pina la temeperatura care iti convinabig grinbig grinbig grin poti sal tii acolo si pina se sparge dar deamu mama iti va face o consultatie la medic si ala e terorist(descopera tot)big grinbig grin

8 răspunsuri:
| Roxana0606 a răspuns:

Mananca creta

| Roxana0606 a răspuns:

Iti ajunge si un sfert laughing ai incredere (stiu din experienta unui coleg ). DE patit nu patesti nimic ca e ca faina.

| AndreealoveIbiza explică (pentru Roxana0606):

Da si ce e aia? laughing

| Roxana0606 a răspuns (pentru AndreealoveIbiza):

Nu am vrut sa scriu laughing sorry big grin
exclude laughing

| SabbySabbynutza a răspuns:

Trage creta pe nas! faci febra instantwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce intrebari is astea, iti faci rau tie dar oricum... iesi afara int ricou si pantaloni scurti si tai vreo 20j de minute
si aruncate prin zapada alea aleahappy

| AndreealoveIbiza explică:

De unde creta laughing? ca sunt in Anglia si nu exista asa ceva?
laughing ce e astalaughing?

| AndreealoveIbiza explică:

Multumesc oricum :*