Păi nu-i mai spune. Dacă nu te caută el uită-l.Nu fata trebuie să caute băiatul.Peste ceva vreme o să ajungă să te întrebi ce ţi-a plăcut la el iniţial...Mergi mai departe, ia o pauză o perioadă apoi poţi cunoaşte alţi băiat.Sunt destui.
Ignora-l! E cea mai buna solutie . O sa vina la tine cat de curand. Ignoranta o sa-l faca sa creada ca nu-l mai placi, ceea ce il va innebuni.
Nu il mai cauta si gaseste si tu un baiat mai popular si data la el in fata fostului dac te mai place o sa fie gelos dac nu...
Pe Mess, Skype, Facebook cine caută pe cine? Dacă îl cauţi tu, nu-l mai căuta.Lasă-l să te caute el, iar când o face, vorbeşte cu el în aşa fel încât să mai vrea să te caute şi să o facă şi a doua zi iar mai apoi să te invite în oraş
Pai da, dar am zis ca e cuplat cu alta fata....si pe mess, skype si facebook eu ii zic buna si asa continuam sa vorbim....si nu stiu ce sa mai fac
Păi nu-i mai spune. Dacă nu te caută el uită-l.Nu fata trebuie să caute băiatul.Peste ceva vreme o să ajungă să te întrebi ce ţi-a plăcut la el iniţial...Mergi mai departe, ia o pauză o perioadă apoi poţi cunoaşte alţi băiat.Sunt destui.
PE MESS, SKYPE SI FACEBOOK EU II ZIC buna si apoi continuam sa vorbim dar numai stiu ce sa fac ca e cuplat