Bai @aNa...
Eu nu am intrebat cum sa fac sa-mi pun o culoare pentru scris...:-s pentru ca stiu si eu cum se face... dar citeste inca odata si poate o sa-ti dai seama despre ce vorbeam eu
Da, si el
Dar el m-a inteles...
A spus "Daca nu iti apare cand scrii pentru prima data.iesi din Messenger si intra iar.Trebuie sa mearga sigur" si asta a aratat ca a citit bine si ca a inteles postarea mea
Dar si raspunsul tau, my dear aNa e de folos... Poate pe multi ii ajuta Merci inca odata:*
Si tie,@marc3ll :*:*
Dai click unde scrie Messenger.alegi apoi Preferences, din lista care iti apare alegi Appearance,, iar in partea de sus scrie:Change Fronts & Colors...De acolo te descurci.alegi scrisul si forma. Dai Applay, apoi Ok
succes
Messenger-preferences-appearence-change fonts&colors...si de acolo e f simplu. e imposibil sa nu mearga!
Da.Dai click unde scrie Messenger..alegi apoi Preferences ,din lista care iti apare alegi Appearance,,iar in partea de sus scrie:Change Fronts & Colors...De acolo te descurci..alegi scrisul si forma.Dai Applay,apoi Ok.Daca nu iti apare cand scrii pentru prima data..iesi din Messenger si intra iar.Trebuie sa mearga sigur .Bafta