anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiiii:* ma puteti ajuta cu niste raspunsuri?; x okk.incep cu inceputu` acum cam o saptamana a inceput sa`mi plac de un baiat le-am spus prietenelor mele si le-am facut cunostinta cu el dupa cam o zi am aflat ca si el ma placee-chiar de la el.am inceput sa jucam adv. si prov. cu pri. mei si il tot provocau sa ma pupe[p obraz] sa ma tina de mana saa ma ia in bratzee bineinteles ca nimeni nu refuzalaughing)) dupa care a inceput sa o faca ell fara sa fie prov.laughing; x mentionez ca am 13 ani:d okk deciii ma plimbam cu el si cu o prietena de`a mea si a incercat sa ma sarute[nu french]=]]] eu.recunosc ca nu am mai facut`o si aveam mari emotii asa ca nu l`am lasat desii vroiam. s`a simtit respins si s`a dat la multe dintre pri. mele si il inteleg desii ma simt ca naiba.imi place tare de el si chiar vreau sa o faca din nou acum peste cateva zile cand ne vedem darr mi`e frica. sa nu o mai faca sau eu din prea multe emotii sa-l refuz:]]]]] daa stiuuu ar cam fii timpul sa o fac.deciii ce credeti? ar trebui sa o fac? el va incerca din nou?; x pupicii multi! dauu funditaaa; x

Răspuns Câştigător
| Bulina_4880 a răspuns:

Spune-i ca nu trebuie sa se simta respins doar pentru`ca nu ai vrut sa-l saruti. Dar nu ai mai facut`o si... Asta e straight face. E normal sa ai emotii laughing. Cand te intalnesti incearca chiar tu sa-l saruti si apoi o sa vada ca`l iubesti happy. Si o sa fie totul bine. Dupa daca auzi ca se mai da la alte fete, ar trebui sa ai o discutie serioasa si sa-i spui ca nu esti proasta si nu te poate juca pe degete, si ca nu faci parte din curvele lui. blushing
Succes :*:*

3 răspunsuri:
| Șâret a răspuns:

Daca te-ar fi iubit cu adevarat, ar fi tinut cont si de tine, ca nu esti pregatita.Dar faptul ca deja se da la altele deja, la putin timp dupa chestia asta, denota ca esti o alta "carpa" de-a lui. Cam asta e realitatea, chiar daca tu esti indragostita nebuneste de el...

| KiddaDot a răspuns:

straight face mersii mult pentru.raspuns.; x dar totusi il inteleg pentru ca s`a simtit respins si nu stia ca nu`s pregatita nu i-am zis niciodata.dar cand am auzit ca s`a dat la altele m`am simtit exact km ai zis u...totusi am trecut cu vederea pentru ca il plac ff. tare; x; x

| KiddaDot a răspuns:

Mersiii bulinaa; x doar ca...nu cred ca o sa pot sa-l sarut eu totusi=]]]]