| xNuiiDeTiinex a întrebat:

Heiiii TPU. ajutati-ma si pe mine, va rog frumos. sad toti imi spun ca sunt slaba. Vreau sa ma ingras. Ajutati-ma. Vreau macar sa-mi mai maresc fundul :3 big grin si sanii big grinbatting eyelashes

2 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Pentru oamenii care se ingrasa greu, exista o singura metoda: Manaca des, in asa fel incat sa ai pe cat posibil tot timpul ceva in stomac. Nu manca doar 3 mese pe zi, mananca 3 mese si intre ele tot felul de gustari (biscuiti, cornuri, sucuri de fructe, ciocolata). Si pe langa asta, trebuie sa faci si tot felul de exercitii, pentru a se asimila mancarea. Daca ai putea sa te duci la o sala ar fi ideal, daca nu macar flotari, genoflexiuni, tractiuni, abdomene.

| panda9k a răspuns:

Manancanormal,dar nu iti refuza placerile.ca sa te poti ingrasa si grasimea sa se depuna pe muschi si nu in alte parti neconvenabile(prea mult pe picioare, pe burta, etc)trebuie sa te duci la sala.trebuie sa faci sala, si ma refer la sala, la aparate, nu la aerobic sau zumba sau mai stiu eu ce, ptc nu o sa te ajute cu nimic.la sala, la aparatewinking sper ca te-am ajutat :*