| StefyDăă001 a întrebat:

Heiiii TPU :* big grin. Am nevoie de idei. As dori sa imi fac un facebook nou, dar cu un nume mai interesant big grin. Am cu numele de familie 2, si nu imi place sad sad. Si cu porecle. infine talk to the hand. va rog, imi dati niste idei, precum cu : Snk, Stf,Mdfk, Bai DuDoo Ma, din astea mai faine, interesante? puppy dog eyes. ( sa nu imi spuneti ca sunt pitzi talk to the hand.nu sunt genu` ) dar mi se par chiar adorabilebatting eyelashes.
Decii astept tot felul de idei :X
Funda :X

7 răspunsuri:
| MalinaH a răspuns:

Pai o prietena de-a mea are Zu Llu, pune-ti Zuzu Baaaa sau nu stiu Lalala Girl happy sau Smiley Girl, sau Teddy laughing

| SimonaCristina a răspuns:

Steff Baaa, BubbleTroublex etc. happy

| SupradozăăDeCrazy a răspuns:

Poti sa iti pui Shteffy Sweet, Şteff şi Pa, Doar Ştefy, BuBuRuZzA Ştefii, Ştefii şi cam atât, Şteffy Ştefania, Ştefania [si initiala de la numele tau de familie, cu punct la sfarsit, de exempul H.], Ştefi Nuenimicdevăzutaici, Şteffy Idk etc. Sper sa-ti place vreunul laughing. O yi buna iti doresc, draga mea :*.

| StefyDăă001 explică (pentru SupradozăăDeCrazy):

Chiar H e de la nume laughing))))))!

| StefyDăă001 explică (pentru SupradozăăDeCrazy):

Pai nu stiu ce sa zic thinking vreau ceva in gen Bai DuDoo Ma, din astea mai adorabile, cum sa iti spun laughing) :3. Si da, unele sunt faine :* :* :X multumesc, iubita!

| SupradozăăDeCrazy a răspuns (pentru StefyDăă001):

Am nimerit-o laughing))))))))))))!

| StefyDăă001 explică:

MA CHEAMA STEFANIA! unii imi spun stefibatting eyelashes