| CocaineXd a întrebat:

Heiiii TPU vreau si eu sa aud povestiile voastre de dragoste triste sau fericite :* :* Va pup! Dau funda la cea mai frumoasa

Răspuns Câştigător
| MotanAndrei a răspuns:

Am cunoscut-o acum 2 ani, si sunt cu ea de aproape 1 an si 6 luni. Mai exact, ne-am combinat pe 29 aprilie 2013. Pana sa o cunosc, am fost un golan. Eram in anturaje, umblam prin baruri, cluburi, terase etc. Ma combinam cu multe fete, pe luna. Neglijam scoala, familia etc. De cand sunt cu ea sunt alfel, sunt: mai calm, iubitor, intelegator, romantic si glumet. Ea e singura fata care ma face fericit, chiar daca are 14 ani, iar eu 17. Nu vreau sa o pierd niciodata, in ciuda tuturor greutatiilor. :X Eu de cand sunt cu ea niciodata nu ne-am certat :X Ne-am inteles de fiecare data. Chiar daca avem o relatie la distanta, avem incredere unu in altu. Avantaju e ca ne iubim si nu pierdem legatura niciodata si ca ne intalnim in fiecare luna. Si cand ne intalnim petrecem mult timp impreuna. :X Si fiecare intalnire e entuziasmanta si frumoasa. :X

| CocaineXd explică (pentru MotanAndrei):

Brav.o sa va tina. Sa ai grija de ea. Rar mai gasesti baieti in ziua de astazi care sa iubeasca cu adevarat big grin :3

2 răspunsuri:
| NoName0x0 a răspuns:

Chiar aveam chef sa povestesc despre asta: Suntem impreuna de 2 ani, ne-am cunoscut intr-un mod foarte ciudat, iar daca unul dintre noi intarzia in acel moment chiar si o secunda, noi nu stiam acum despre existenta fiecaruia, de aceea, amandoi suntem de parere ca destinul a vrut sa ne cunoastem, parca planetele s-au aliniat in secundele acelea. In foarte scurt timp el s-a mutat la mine in oras. Si noi aveam o relatie la distanta, dar inainte sa se mute ne vedeam saptamanal. Noi suntem personaje gen Tom & Jerry, ne certam des, insa trecem repede peste si reusim sa avem si momente frumoase si tandre. Pot spune ca relatia asta este cea mai speciala, amandoi fiind trecuti, nu cu mult, de adolescenta, este relatia care m-a schimbat pe mine, ca om si ca mentalitate!