| Marinaximi a întrebat:

Heiiii! Vreau niste statusuri in :spaniola, engleza, franceza si in romana daca se poate! Dar vreau teeme de toate laughing gen' : iubire, orgoliu, regret, de toatee! Va rog, cele mai multe primesc Funda! >: :*

Răspuns Câştigător
| GheorghiuIoana a răspuns:

Buna! Iata cateva statusuri pentru tine :* :
- Spaniola :
1. Con la mentira sólo compras humo.(=Tăcerea este sanctuarul prudenţei.)
2.El silencio es el santuario de la prudencia.(=Cine spune ce vrea, va auzi ce nu vrea.)
3.El amor es la amistad prendida fuego por el fuego – Dragostea este o prietenie cuprinsă de flăcări.
4.Es el confidente que conoce mis sueños, deseos y temores más profundos.
5. Entre lo que existe y lo que no existe, el espacio es el amor – Între ceea ce există şi ceea ce nu există este un spaţiu numit dragoste.
6.Es el protector que con solo abrazarme me da la seguridad de que nada malo sucederá.
7.Usted es la fuente de mi ser – Tu eşti izvorul fiinţei mele.
8.Es el consolador con quien puedo desahogarme sabiendo que tendrá las palabras exactas para hacerme sentir mejor.
9.Le amo apasionadamente – Te iubesc cu pasiune.
10.Es el compañero eterno con quien podría pasar la vida entera conversando.
11.Te querio y solamente usted – Te iubesc pe tine şi numai pe tine.

12.Es el amigo en el que mas confío el que estará ahí siempre que lo necesite.

13.Te querio apasionadamente – Te iubesc plin/plină de pasiune.

14.Estoy enamorado / a de ti – M-am îndrăgostit de tine.

15.Estoy loco por ti – Sunt nebun/ă după tine.

16.No puedo vivir sin ti – Nu pot trăi fara tine.

17.Usted me completa – M-ai împlinit.

18.Me muero de ganas – Mor de dorinţă.

- In engleza:
1.To love and be loved is to feel the sun from both sides.(=Pentru a iubi și a fi iubit este sa simti soarele din ambele părți.)
2.True love cannot be found where it truly does not exist,
Nor can it be hidden where it truly does.(=Adevărata iubire nu poate fii găsita în cazul în care într-adevăr nu există,
Nici nu poate fi ascunsa în cazul în care ea exista cu adevărat.)
3.The life is too short, to have time for sadness too.(=Viata este prea scurta ca sa avem timp si pentru tristete.)
4.To love means to forgive.(=A iubi înseamnă a ierta.)
5.A faithful friend is hard to find; remember man and keep in mind.(=Un prieten adevarat este greu de gasit; sa tii minte asta, omule.)
6.a smile doesn't cost anything(=un zambet nu costa nimic)
7.Actions speak louder than words(=faptele vorbesc mai mult decat cuvintele)
8.Be who you want to be, not what other want to see.→.Fii ceea ce vrei tu sa fii, nu ceea ce vor altii sa vada.
9.The way you treat people is the reflection of how you feel yourself.→. Felul in care tratezi oamenii este reflectia a cum te simti tu.
10.If peoples talk behind your back congratulations! Your far in front!→Daca oamenii te vorbesc pe la spate felicitari! Esti cu mult in fata!
11.Never be afraid to be your self. Remember…an original is worth more than a copy!→Niciodata sa nu iti fie frica sa fii tu insuti. Tine minte…un original valoreaza mai mult decat o copie.
12.Instead to focus on what`s missing learn to appreciate what`s here!→In loc sa te concentrezi la ceea ce iti lipseste, invata sa apreciezi ceea ce este aici!
13.Never compare yourself to someone else! No one in entire world can do a better job of being you than you!→Niciodata sa nu te compari cu altcineva! Nimeni in intreaga lume nu poate sa faca o treaba mai bine in a fi tu, decat tine!
14. Only those who starts from the bottom know how much things really worth.→. Numai cei ce incep de la inceput stiu cat de mult valoreaza lucrurile cu adevarat.
15.I am what I am today because the choises I made yesterday!→Sunt ceea ce sunt astazi din cauza alegerilor facute ieri!
16.In three words I can say all I learn about life : It goes on…→In trei cuvinte pot sa spun tot ceea ce am invatat despre viata :Merge mai departe…
17. Obstacles don’t have to stop you. If you run into a wall, don’t turn around and give up. Figure out how to climb it, go through it, or work around it.→. Obstacolele nu trebuie sa te opreasca. Daca mergi printr-un perete, nu te intoarce si renunta.Gaseste o cale cum sa te cateri pe el, sa mergi prin el, sau prin jurul sau.
18.The journey of a thousand miles begins with a single step.→. Calatoria a o suta de mile incepe cu un singur pas.
19.It is never too late to be what you might have been.→.Nu este niciodata prea tarziu sa fii ceea ce ai fi putut sa fii.
20.Yesterday is history.Today is a gift. That`s why we call it the present … →Ieri este istorie.Astazi este un dar.De aceea ii spunem prezent…
21.There is no secret ingredient! You just have to believe in it.→.Nu este nici un ingredient secret! Trebuie doar sa crezi in el!
22.Happiness is like a butterfly: the more you chase it, the more it will elude you,
but if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder.→. Fericirea este ca un fluture:Cu cat il necajesti mai mult cu atat te va ignora, dar daca esti atent la alte lucruri, va veni si se va aseza incet pe umarul tau.
23.Imagination is the highest kite than can fly.→. Imaginatia este cel mai inalt zmeu ce poate zbura.
24.The truth hurts, but it doesn’t kill. The lie pleases, but it doesn’t heal.→Adevarul doare, dar nu omoara. Minciuna e placuta, dar nu vindeca.
25.Who do you turn to when the only person who can stop you from crying is the one who is making you cry?!→La cine sa te indrepti cand singura persoana ce te poate opri din plans este ceea ce te face sa plangi?!
26.Our sweetest songs are those that tell of the saddest thoughts.
→. Cele mai dulci cantece sunt cele ce spun cele mai triste ganduri.
27. Love isn’t all smiles and laughs for the moment; but crying and fighting for what you believe is right and will last forever.→. Dragostea nu consta numai in zambete si rasete pentru moment; Ci plansete si lupte pentru ceea ce crezi ca este corect si va dura pentru totdeauna.
28.You don`t love someone for theri looks,or their clothes,or their car … But because they sing a song only you can hear!→Nu iubesti pe cineva pentru felul cum arata, sau pentru hainele lor, sau masina lor. Ci pentru ca ei canta o melodie ce numai tu o poti auzi love struck `.
29. Just because someone is looking right doesn`t mean it`s right for you. Even broken clocks are right two times a day!→Doar pentru ca cineva este corect, asta nu inseamna ca este potrivit pentru tine.Chiar si ceasurile stricate sunt corecte de doua ori pe zi!
30.The best and most beautiful things in the world can not be touched.They must be felt with heart.→. Cele mai bune si mai frumoase lucruri din lume nu pot fi atinse.Ele trebuie sa fie simtite cu inima.
31.There is no beginnig or end. Many people will walk in and out of your life, but only true friends leave footprints in your heart.→Nu este nici un inceput sau sfarsit.Multi oameni se vor plimba inauntrul si in afara vietii tale, dar doar prietenii adevarati lasa urme in inima ta.
32.A man who wants something will find a way. A man who doesn\’t will find an excuse. – Un om care isi doreste ceva va gasi o cale. Un om care nu isi doreste va gasi o scuza.
33."You can complain because roses have thorns, or you can rejoice because thorns have roses. — Te poti plange pentru ca trandafirii au spini, sau te poti bucura ca spinii au trandafiri.
34.Our greatest glory is not in never falling but in rising every time we fall.– Cea mai mare glorie nu sta in a nu cadea nicidata, ci in a te ridica dupa fiecare cazatura.
35.Life is what happens to you while you\’re busy making other plans – Viata e ceea ce se intampla in timp ce tu esti ocupat facand planuri.
36. When we believe to know all the answers…then the questions change. — Cand credem ca stim toate raspunsurile..deodata se schimba inrebarile.
37. Time is what we want most, but what we use worst. — Timpul este lucrul care ni-l dorim cel mai mult, dar cel mai prost folosit.
38.Live for today because yesterdays are over and tomorrows may never come… –> Traieste pentru astazi pentru ca zilele de ieri sunt terminate si zilele de maine s-ar putea sa nu vina niciodata…
39.Never take life seriously. Nobody get`s out alive anyway… –>Niciodata sa nu iei viata in serios.Nimeni nu iese viu din ea oricum.
40.The more options I have, the more undecided I am.–> Cu cat mai multe optiuni am, cu atat mai mult de indecis sunt!
41. Love is rare, life is strange, nothing lasts, people change.–> Dragostea este rara,viata este ciudata, nimic nu dureaza, oamenii se schimba.
42.A real man doesn’t love a million girls. He loves one girl in a million ways –> Un om adevarat nu iubeste un million de fete.El iubeste o fata intr-un milion de moduri.
Sper ca iti ajung cele in engleza

1 răspuns:
| Jasmin15 a răspuns:

Un viitor frumos ti-l faci numai cu mana ta, problemele-n timp se rezolva, niciodata nu ceda.

Daca razi, toti vor rade cu tine, daca plangi, vei plange singur.

Nimic nu uneşte mai mult oamenii - dacât râsul

Zambeste! maine poate fii mai rau!
Imi place mult ce sa intampla cu noi, cand viata capata un sens, cand suntem amandoi.

Daca relatia noastra s-a sfarsit, nu inseamna ca si sentimentele au murit

Dragostea - Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o!

Frumusetea ochilor, sta in felul cum te privesc!

Lacrimile sunt acolo unde există sentimente!

Sub soare nu-i nici un cuvant, atat de drag si asa de sfant ca MAMA

Nu pierzi niciodata iubind... pierzi intotdeauna renuntand prea usor!

Iubirea este cea mai frumoasă muzică din partitura vieţii. Fără ea, ai fi un etern afon în corul imens al omenirii

Ai vrea sa dai timpul inapoi, sa poti sa stergi orice pata, sa ma mai vezi cum dorm cu tricoul tau macar odata!

De fapt eu ma indepartez incet el se uita atent, ma priveste cu regret, asupra mea numai are nici un efect

Eu am crezut în tine, tu ai făcut doar ce ai vrut şi poate ai ţinut la mine, dar să-mi arăţi nu ai ştiut!

Poate că am plecat de lângă tine, dar din inima ta nu!

Și cândva, într-o zi prietenii te vor întreba: - De ce nu sunteți împreună dacă ea e atât de specială pentru tine?! Iar tu, scoțând fum din țigară, cu chipul mâhnit vei spune: - Am fost un prost și am pierdut-o!

Cu totii facem greseli, pana si cei pe care ii iubim. Ce faci cand inima iti striga neincetat sa il suni? sa il cauti? sa il vezi? Ce faci cand inima ta tanjeste dupa jumatatea ei?

Sper sa iti fie dor de mine cand ma asculti. Cand te gandesti la noi sa nu poti sa ma uiti

Îmi pare rău sincer că nu sunt sinceră mereu!

Femeile au un loc in care daca le atingi le inebunesti de placere - Inima!

O femeie puternică e o femeie care are încredere în ea şi în ceea ce face, e o femeie care a decis să îşi accepte imperfecţiunile şi să fie mândră de ele!

Barbatii mint mai mult, femeile mint mai bine

Sunt multe ca ea, dar nu toate stralucesc

um e ea, nu e alta! Surâsul, parfumul ei, nu-l vei uita niciodată. nici dacă ai vrea!

Şi chiar dacă va semăna fizic cu ea, să fii sigur că nu va vorbi la fel şi nu va avea acelaşi caracter ca ea!

Un baiat care are curajul sa recunoasca ca a plans pentru o fata, merita intr'adevar sa fie iubit!

Norocul bate la uşă o singură dată, dar ghinionul are mai multă răbdare

Toti banii pe care ii am o sa-mi ajunga pana la sfirsitul vieti, cu conditia ca o sa mor maine la ora 17.00

Clipele frumoase eu mi le traiesc. Nu stau ca alte fete dupa baieti sa bocesc.

Nu ma suporti? Ia-ti draga un scaun si asteapta sa-mi pese!

Tii foame? Nu! Tii sete? Nu! Fete vrei? Două!

Vreau sa iti spun ca NU tin la tine si VREAU sa ma lasi in pace, SA nu ma mai cauti si nu NE potrivim, ne DESPARTIM chiar acum. NICIODATA nu am tinut la tine nu TE IUBESC FOARTE MULT... acum citeste doar cuvintele cu litere mari

Vorba aia : Da-mi, Doamne, rabdare! Ca daca imi dai putere ii omor.

Fiecare femeie poate e o regina pentru iubitul ei, insa pentru tatal ei va fi mereu o printesa!

Toti ramaneti soricei in ochii mei de vultur!

Persoana care reuşeşte să te facă să râzi atunci când ai lacrimi în ochi, e o persoană căruia nu ar trebui să îi dai drumul, niciodată!

Cei mai buni prieteni te fac sa uiti de momentele proaste, si te ajuta sa te bucuri si mai mult de cele frumoase

Prietenii sunt alaturi de tine doar cand ai bani, cand ai probleme toti uita de tine.

Spune-mi cine sunt prietenii tai si am sa-ti spun cine esti tu

Oricine te poate face să zâmbeşti sau să plângi, dar e nevoie de cineva foarte special care îţi împrumută un zâmbet de-al lui când deja ai lacrimi în ochi

Unii te petrec pentru a se convinge ca ai plecat. Altii te petrec pentru a micsora timpul despartiri

Au trecut problemele au trecut anii grei, acum am prieteni si fericirea mea vine cu ei

Nu uita! candva ne vom revedea si ne vom aminti lucrurile pe care le faceam cand eram doar 2 copii.

Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc

Bogăția nu stă în aurul adunat, ci în știința de a-l folosi

Banii nu aduc fericirea dar te ajuta s-o intretii

Nimeni nu va deveni un mare lider daca va dori sa faca el singur totul, sau va incerca sa-si insuseasca toate meritele

Cine a născocit banii, a născut ura între fraţi, dispreţul de părinţi, omorul şi zâzania şi ceea ce este mai rău, ne-a închis drumul către inimi.

Oamenii care cred ca banii rezolva orice problema - nu au avut niciodata bani si nici nu o s-ai aiba

Fericirea nu poate fi cumparata cu bani si dragostea nu poate fi dobandita cu forta.

A trecut un timp de când n-am mai vorbit, Si sufletul, ma doare, Da stiu ca-i vina mea Si vreau sa-mi cer iertare!

Am oferit dragoste acolo unde se cerea doar... indiferenta

Si o să rămână doar visul unei nopţi de vară!

Daca relatia noastra s-a sfarsit, nu inseamna ca si sentimentele au murit.

Timpul nu vindeca ranile, ci ne obisnuim cu durerea!

Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri. Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri. Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri

Incerci sa pleci, sa uiti de toate, de toate visele alea colorate!

Sentimente confuze, nu stiam ce sa cred, poate atunci visam omul perfect

Cu timpul vei vedea ca desi te simti bine cu cei care iti sunt imprejur, iti vor lipsi teribil cei care, mai ieri, erau cu tine

Stii momentul ala cand, simti ca esti mort insa tot respiri? Esti constienta ca e imposibil, insa numai gandul sa renunti te omoara!

Eşti nevoit să strângi din dinţi, să fii rece. Când vezi că în jurul tău nimeni nu te inţelege

Cu totii suntem de acord cu frumusetea interioara, si totusi lesinam dupa ambalaje

Toti in jurul meu imi vand complimente, tot ce vreau sa-mi oferiti sunt sentimente

Înşelăm pentru că abia după, apreciem ce am avut şi ne mai şi pare rău!

Eşti nevoit să strângi din dinţi, să fii rece, Când vezi că în jurul tău nimeni nu te inţelege

Rămâi aşa cum eşti acolo în lumea ta... Nu vrei să schimbi nimic, atunci nu mai schimba!

Prietenii sunt alaturi de tine doar cand ai bani... cand ai probleme toti uita de tine.

Unele persoane te lovesc pe la spate, deoarece prin fata nu pot

Am fost bună pana acum... dar a luat sfîrșit bunătatea mea

Oamenii care ma barfesc pentru fiecare aspect din viata mea nu fac altceva decat sa-mi demonstreze cat de interesanta li se pare

Unii tac pentru ca nu inteleg nimic. Altii tac pentru ca prea multe inteleg

Nu lăsa un like să te facă să te simti frumoasă. Trebuie să te simţi frumoasă şi fără să ţi-o confirme alţii

Imposibilul nu e decat o extrema, iar esecul face parte din reusita

Dacã-ţi atingi propriile ţeluri, vei gãsi prieteni falşi şi duşmani adevãraţi. Nu are importanţã, tu realizeazã-le

E atat de simplu, dar lucrurile simple sunt atat de complicate.

Darnicia este singura dovada ca ai biruit lacomia

Statusuri
Pesimistul vede dificultăți în orice oportunitate. Optimistul găsește oportunități în orice dificultate

Daca razi, toti vor rade cu tine, daca plangi, vei plange singur.

O fata buna e greu de gasit. o fata rea e greu de multumit. Am un suflet de copil care refuza sa creasca. mi'e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta.

Daca cineva nu a gresit niciodata, inseamna nu a incercat sa faca nimic nou

Vorba bună, zâmbetul şi fapta binefăcătoare sunt raze ale soarelui răsfrânte în sufletul omului

Doar pentru că cineva nu te iubeşte aşa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubeşte cu toată fiinţa sa

Fii cu curaj! Şterge-ţi ochii. Adesea căderea e un mijloc de a te ridica mai sus

Eşecul nu mă va doborî atât timp cât determinarea mea de a reuşi este suficient de puternică

happy sper ca te-am ajutat big grin