Unii se nasc cu acel ' talent' din 5 vorbe 6 sunt prostii
Iar altii nu
Eu unul prefer sa tac cand ies cu lumea pe afara
ca daca zic ceva sigur spun vreo prostie de incep sa rada
Uneori sunt serios adica stiu sa ma controlez.
Dar cand vad ca totu e de misto fac panarama
Uneori imi fac numai probleme fel de fel.
Alteori se termina totu in o portie copioasa de ras.
Nu e ceva ca pe text sa til dau sa il inveti
ToTul trebuie sa vina de la tine din interior ^^
Pai ei ii iau de la roboti
da oricum., trebuie sa vina de la sine.
uite de ex eu cand ies afarea.la fel,fac lumea sa se simta bine, sa rada, dar pentru ca asa is eu.adica.nu trebuie sa sttau sa ma gandesc "bai oare ce sa zic sa rada"?|
deci.vine de la sine
Aici sunt tot felul de replici tari, ai de unde alege, sunt 22 de episoade=)):))http://creativemonkeyz.com/category/roboti/
ok mai nimerit la itrebarea astapot sa spun ca stiu sa fac lumea sa rada da nu neaparat cu injuraturi si nu-ti trebuie de laa altii cand te enerveaza cineva atuncia iti iesintelegi...dar hai sa-ti dau cateva:nu stiu daca par amuzante darte-o facut mata la eprubeta sau la ceaun iti dau un pumn n piept de iti aplauda umeriicand iesi din scara o saluti pe toata?(e vb ca masa so **** cu toti din scara si nu stie care e tacsu)te *** in nas daca iti dau o besina iti cade parul din nasetc mai gaseste thu ca am multe da nu-mi vn in minte sper ca ti-am fost de folos
Umorul nu vine pentru toti, si nu e un lucru pe care il inveti prea usor. Si daca vrei niste injuraturi originale, spune cel mai idiot lucru ce iti trece prin cap. Functioneaza la colegii mei si la mine; D