Aia cu urina e o prostie mare cat o zi de post Cel mai sigur e sa te duci la un dermatolog pentru ca el iti poate personaliza un tratament in functie de cum arata fata ta.Sau poti intreba la farmacie.
Incearca pana una, alta mastile cu miere si scortisoara sau miere si ulei de tea tree.Sunt folositoare.Aaa, si pentru puncte negre masca cu malai si albus de ou. Sper ca te-am ajutat!
O matusaa de a mea si-a dat de la vreo 13 ani cu urina, si acum are 29 de ani si are un ten de nota 10
nu folosea nimic, creme prostii din astea, numaii urina si ii trecea, de aia am pus intrebarea! :*
mersii oricum! :* funda >
Multumesc
Draguta poveste cu "Matusa si urina "
Bicarbonat de sodiu cu apa. Pui apa in bicarbonat pana se face pasta, iar apoi il pui pe fata, stai asa cam 10 minute, iar apoi te speli incetisor cu apa calduta si presezi incet cu prosopul(adica iti stergi fata). Funda?
Deci acum doua zile am scapat de toate si cand spun toate ma refer ca unu nu mai am, am ramas uimita.Deci uite cum am procedat la sfatul verisoarei mele care este cosmetician:am fiert apa, am pus capul deasupra aburului si m-am acoperit cu un prosop, am stat 10 min,dupa aceea verisoara mea si-a pus bandaj pe doua degete si imi strangea pielea de pe fata exact ca atunci cand vrei sa le storci,dar nu brutal,dupa aceea mi-a dat cu o crema zglonturoasa asa numitul piling iti poti da si cu malai umed daca nu ai,dupa care m-am dus mi-am spalat fata si mi-am aplicat galbenus de ou, in maxim o ora aveam o piele fina si niciun cos am ramas uimita nu stiam cum sa ii multumesc. Daca vei incerca sa nu te speri ca te vei inrosi dupa stoarcere, e normal, dar pana dimineata nu mai ai nimic. Sper ca te-am ajutat, bafta!
Multuumescc! :* Daca as puteaa, ti-as da si tie o funda