| bitzi a întrebat:

Heiiiii buna TPU! As vrea sa ma ajutati in legatura cu ceva, sa-mi da-ti un sfat daca se poate. Acum o saptamana a fost ziua orasului in care locuiesc eu si acolo eram cu prietenele mele iar in spatele meu era un baiat frumos:am aflat destul de multe despre el si cel mai important ca nu are prietena, si ca este un baiat timid). Bine nu s-a intamplat nimic, sa se dea la mine sau ceva dar sunt ferm convinsa ca ma observat.Am facut rost de id-ul lui dar din pacate am aflat ca intra foarte rar pe mess.Am si nr lui de telefon dar mie cam frica sa ii trimit mesaj deoarece ma nu vreau sa creada ca sunt vreo disperata. Ce as putea sa fac? As vrea sa vorbes totusi cu el. Dati-mi va rog niste ponturi...:*:*va >multumesc

Răspuns Câştigător
| Luciiii a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa faci rost de adresa lui si sa treci pe acolo cu prietenele si sa il saluti il intrebi ce face mai discutati despre interese comune si intr-un final ii spui daca vrea sa se plimbe cu tine apoi dupa ce va mai plimbati ii spui esti ft simpatic cred ca m-am indragostit de tine si as vrea sa stiu daca sentimentul este reciproc.a doua varianta este daca nu faci rost de adresa iti iei frica in dinti :p si ii trimiti un mesaj buna eu sunt fata de le sarbatoarea orasului te-am remarcat in multime esti ft simpatic cred ca ne potrivim tu simti la fel cam asa. Multumesc ca am putut sa te ajut!

0 răspunsuri: