Pai eu iti propun.renunta la dulciuri,la prajeli pentru că uleiul încins creşte numărul de kilocalorii al legumelor şi al cărnii de pui şi peşte. De asemenea, maioneza nu trebuie adăugată peste salată. Salatele sa mananci condimentate cu puţină sare, puţin ulei şi oţet. Renunta la paine, daca nu poti mananca paine prajita ca e bun asa. Nu manca fast-food mâncarea de tip fast-food nu ţine de foame dar îngraşă, deoarece este bogată în calorii negative, extrem de periculoase pentru siluetă. Du-te la sala fa fitness.
Stiu ca popcornul este foarte bogat in fibre si sarac in calorii, insa trebuie preparat corespunzator fara grasimi hidrogenate, sa nu contina excipienti de genul aromelor, si fara sa contina prea multa sare. Stiu ca mere daca mananci iti elima grasimile care le-ai mancat in acea zi. Fa mult sport, alerga cate 3 ture de stadion, pune`ti ambitia si incearca sa slabesti daca iti doresti tu asta, nu daca altii te vad grasa. Important e sa iti fie tie bine in corpul tau.
Sper ca te-am ajutat.
Funda?
astept raspuns sa`mi spui cum merge`
Eu de la 60 de kg am slabit la 55 de kg, nu am mai mancat carne si mezeluri din comert( produse cumparate din magazin) am mancat sanatos (fructe si legume, mai mult spanak), cea mai buna metoda pentru a slabi este sa mananci mancarea pe care o face mama ta in casa. Imi place cum arat acum, sper sa te ajute.
Succes.