| ѕα∂ gιяℓ a întrebat:

>HEiiiiibig grin< tupeistiilooorbig hug va rog ceva fff multpuppy dog eyes.cum sa fac sa salvez poza de pe desktop adica nu stiu daca intelegeti.nu poza.cii mai precis dekstop.ul...cu start cu tot.si sa il transform intr. o poza? URGENT. FUNDA>big grin

10 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Cred ca te referi la tasta de langa F12 si scrie PrtScSysRq, iar apoi intrii in paint - apesi "CTRL si V in acelasi timp si gata, ai poza. happy'.

| pengu a răspuns:

Ba ai tongue cauta dupa tastele functionale (F1, F2... F12) in partea dreapta, deasupra sagetilor pe-acolo este o tasta pe care scrie Prt Scr sau Print Screen big grin

| Micheline a răspuns:

Dai Print Screen de la tastatura apoi de duci in Paint dai la Editare->Lipire apoi inchizi si salvezi imaginea in format JPEG.happy

| Mihaelutsaa a răspuns:

Pai, daac spui ca nu ai straight face

Descarca si tu foto scape, daca nu-l ai si dupa ce-l instalezi, il deschizi si ai acolo 'screen capture ' si dai acolo happy
Bafta :*!

| ѕα∂ gιяℓ explică:

Uf.nu am nici un print screen la tastatura:O:-

| ѕα∂ gιяℓ explică:

Ah.eu am laptop... e mai putin altfel tastataura.sincer.nu gasesc aceea tasta...:-

| SnicK a răspuns:

Usor...este o tasta unde scrie "PRINT SCREEN" dai pe ea, te duci in PAINT, dai CTRL+V si uite poza.
Sper sa te ajtte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ih.eu am laptop.si tastatura nu e identica cu cea a calculatorului. exista si vreo imagine la tasta aia?laughingbig grin:O3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie Prt Scr.big grin
sper s-o gasesti.

| darling a răspuns:

Uite id meu little_angel_just_4you55 si iti sp eu un program si cum sa faciwinking