| SarcasticX a întrebat:

Helaau guys! Deci eu vreau sa ma fac mai apreciata mai repectata sa nu isi mai bata colegii joc de mine Ca [virgula] chiar daca am slabit colegii isi bat joc de mine Eu nu ii bag in seama dar cand ajung acasa imi vine sa plang tare de tot Vreau sa schimb ceva Ma ajutati?
Fundoooc happy

Răspuns Câştigător
| Locus a răspuns:

Si mie imi venea asa cateodata fiindca imi venea sa explodez de suparare uneori plangeam chiar si in clasa si sunt baiat deci iti cam dai seama cat de penibil e asta.Dar, se pare ca daca ii ignori nefacand nimic ii enerveaza si mai tare de aceea scot artileria grea si pe mine imi venea sa ii bat cateodata dar se pare ca daca ii ignori razand cu alti prieteni sau facand altceva te vor lasa in pace.Succes.

| SarcasticX explică (pentru Locus):

Mesii happy Nu pot sa ca ai plans, si in plus nu e penibil. Faptul ca ai avut curajul sa spui despre asta, te face un om cu caracter puternic happy
Ai un fundooc bine meritat happy

4 răspunsuri:
| W3R4 a răspuns:

Am fost exact în aceeaşi situaţie.
Ştiu cum te simţi,iar cea mai bună soluţie e să-i ignori,şi să zâmbeşti mereu. Ambele variante îi enervează la maxim pe cei care-şi bat joc de tine.
Şi ca să ai motiv sa zâmbeşti,gândeşte-te că scopul lor este să te supere, să te necăjească, şi decât să le faci favoarea, nu e mai bine să le dai peste nas, cu un zâmbet larg pe faţă? happy
Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand si primul pas este ca tu sa te accepti asa cum esti!
*Gandeste-te ca alți oameni nu au mâini sau picioare, sau umbla printr-un carut cu rotile... Cat de bine arată tu pe langa aceia?

In al doilea rand nu trebuie sa ii bagi in seama unii oameni sunt asa: cu cat le dai atenție in batjocura lor, cu atât continua sa te tachineze mai mult.

-Scoate-ti calitatiile in evidentă nu te concentra doar pe defectele tale.
-Concentreaza-te pe lucrurile bune din Viata ta, si nu te mai concentra pe cele rele.

Fi indiferenta la atacurile lor de a te tachina sau batjocori si asa ei vor vedea ca nu au effect asupra ta si cu timpul vor inceta!

Imi amintesc ca si eu eram batjocorit, poreclit cand eram mai mic, si cu câtă ofticam cu atât ei continuau... Dar cand eu am devenit neutru la batjocorile si atacurile lor ei au încetat!

Devino multumita pentru ceea ce ai, si nu mai privi la lipsuri! Nu iti mai dorii ce au altii TU ESTI UNICA IN FELUL TAU!

| Sase a răspuns:

Daca ai slabit recent sau esti in curs de slabire, sunt sanse mari sa fii depresiva, indiferent daca te supara cineva sau nu. Ai supus pancreasul unui stres, iar hormonii secretati de el sunt foarte importanti pentru starea ta de bine. Nu stiu nicio metoda de a trece peste depresie ca prin magie, dar stiu ca ajuta destul de mult sa faci niste sport si sa-ti faci niste prieteni care sa te aprecieze.
De asemenea, chiar daca ai slabit, asta nu inseamna ca stima ta de sine s-a imbunatatit. Uita-te la tine si invata sa te respecti tu insati, sate iubesti. Respectul de la ceilalti va veni imediat.
Cum sa te respecti? Fii tu insati si sa nu-ti fie rusine de ceea ce esti. Ia-le apararea celorlalti colegi abuzati, aratand ca esti puternica. Nu incerca sa te schimbi pentru a obtine confirmarea colegilor tai(they probably suck, since they are bullies, so you have no reason to do that).