| zSchizophrenic a întrebat:

Helău!; 3. Pot să spun că am o situaţie la care nu ştiu ce să fac.Eu am fost acum ceva timp cu un băiat timp de 2 ani de zile.Ne-am despărţit pentru că pur şi simplu nu ne mai puteam înţelege.Acum două zile, am cunoscut un tip care îl cunoaşte şi pe băiatul cu care am fost.S-a ivit problema că băiatului pe care-l cunoscuse-m mai nou îi place de mine şi că vrea să fie cu mine.Bun! Încă o problemă pe capul meu este că băiatul cu care am fost 2 ani încă mă iubeşte şi vrea să se împace cu mine,eu nu mai pot să-i ofer încă o şansă.I-am spui şi lui de ce are-n cap "prietenul său" şi mi-a spus să-i spun nu, adică să nu fiu cu el.Eu îl cam plac pe băiatul ăsta, dar nu vreau să-l rănesc nici pe ăla cu care am fost 2 ani.Îmi este şi frică să nu-şi bată joc de mine, chiar dacă mi-a spus să am încredere deplină-n el.Este cu 3 ani mai mare ca mine.Îl plac, dar nu vreau să-l rănesc nici pe fostul.Ce să fac?sad Fundăăă; 3.

Răspuns Câştigător
| Spiin a răspuns:

Esti prea blanda, incerci sa le faci binele doar celor din jurul tau, dar gandeste-te ce e mai bine pentru tine? Sa nu-ti incerci norocul numai din cauza faptului ca ti-e frica sa-l ranesti pe fostul? Eu zic sa iei in considerare faptul ca nu-l mai vrei pe fostul inapoi si sa-i spui sa treaca mai departe (oricat de dureros ar fi pentru el, sunt convins ca decizia ta are anumite motive)
Traieste-ti viata, nu-i lasa pe altii sa ti-o controleze! Bafta.

2 răspunsuri:
| Bilutzaaa a răspuns:

Eu zic sa incerci sa fi cu al doilea atunci poate ai observa daca primul te-a iubit si te iubeste cu adevarat. sper ca te-am ajutat.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
După ce îți vei pune ordine în gânduri și sentimente, vei știi ce ai de făcut.
Vei lua o decizie corectă.
Pa, pa.