Hmm pai i-ai putea zice fetei ca iti pare foarte rau dar s-ar putea sa nu ajungi la prima ora deoarece ai o problema (vezi tu.te duci la doctor nu stiu ") si nu poti sa te duci cu ea la scoala.si cand ajungi la scoala ii zici ca te-a sunat mama ta si a zis ca s-a amanat controlul la doctor si t duci alta data. si ai scapat . bafta:*. sper ca ti-am fost de folos. funda plzz
Pai zici ca miercurea te duce tatal tau la scoala. sau gasesti ceva nou mereu gen : nu m-am uitat la ceas cat este de tarziu, am fost cu mama la..., et vezi tu. funda?
Scuze bune: "Am mers pana la mama la servici,pentru ca si-a uitat cheile"
"Am cumparat aspirina pentru bunica"
"Mamele astea,mereu au nevoie de ajutor.a avut mama o problema,si nu de`aia nu am putut merge cu tine"
"Am fost la shopping sa`mi caut blugi, am cautat peste tot, dar nu am gasit.Pacat ca am pierdut orele degeaba."
"am fost la matusa mea, sta cam departe"
Spune-i sa va intalniti intr-un loc mai aproape de scoala, care sa va fie convenabil amandurora. Dar am si eu o intrebare: de ce nu vrei sa afle ca faci pregatire?
Spune-i ca te trezesti tarziu, ca mama ta/tatal tau e de noapte si trebuie sa ii astepti... Sper ca te-an ajutat.
Pup.
Ade.
Fundita?
O scuza pe care eu as folosi`o ar fi ca.trebuie sa merg cu tata sa-l ajut sa cumpere ceva intr-un loc mai indepartat de locu vostru de intalnire si apoi el te duce direct la scoala.(gasesti tu ce)
Trebuie sa fie o scuza pentru toate zilele de miercuri in care ma duc la prega.