| RoxXxiIi a întrebat:

Helau big hug Am si ieu o intrebarebatting eyelashes Cine stie cum se invoaca spirite?batting eyelashes Sau cum sa fac spiritism?batting eyelashes Multumesc big grin Dau funda love struck

4 răspunsuri:
| Zøєy a răspuns:

@xxandytzuxxChAnNy din ce am inteles eu din explicatia ta, aia e pentru a invoca demonihappy Numai satanistii fac/faceau aceste ritualuri in care citeau dintr-o carte de satanismwinking Si de fapt trebuie sa desenezi pe aprox. tot parchetul acea pentagrama si apoi sa te pui in mijlocul ei.winking

| Zøєy a răspuns:

@xxandytzuxxChAnNy pe scurt, ceea ce i-ai zis tu sa faca este wiccahappy Si eu cred ca RoxXxiIi se referea la altceva, presupun.tongue Nu cred ca ea ar vrea sa se trezeasca cu niste demoni in casalaughing.Okay.Deci acum fara glume.Adica wicca este o vrajitorie de doua feluri:neagra si alba.Dar faza cu pentagrama...Pai atunci e clar ca e vrajitorie neagra[cea reprezentata de Satana].

| BuddyBreakThough a răspuns:

Deci...trebuie sa fi singura intr-o camera si sa te incui iauntru sau sa blochezi usa cu ceva greu. apoi pe o foaie A3 deseneaza o pentagrama... daca nu stii cum arata uitate la google images. Apoi aprinde cate o lumanare pentru fiecare colt al pentagramei, in total cinci. Dupa ce ai pus lumanarile in fiecare colt punete in mijlocul camerei in pozitia aia de yoga cu picioarele incrucisate. sper ca te-am ajutat happy